Šareni, kako ćeš ženi na oči?

Slobodan Šarenac

Slobodan Šarenac

Poznati sportski komentator Slobodan Šarena napravio je (ne)namernu grešku u prenosu meča za bronzanu medalju između Srbije i Francuske zbog koje bi po povratku iz Rija mogao da dobije žestoke pridike od svoje supruge.

Završnicu utakmice između ženskih košarkaških reprezentacija Srbije i Francuske obeležio je i jedan, rekli bismo, nameran gaf komentatora Slobodana Šarenca.

U momentu kada je naša reprezentacija overavala bronzanu medalju komentator RTS-a prisetio se 1988. godine i momenta kada je poslednji put ženska košarkaška selekcija stigla do medalje na Olimpijskim igrama.

Poznavaoci košarke sećaju se da je upravo supurga Slobodana Šarenca odvela Jugoslaviju u finale pogotkom u poslednjoj sekundi polufinalnog okršaja sa Australijom.

Podsećajući gledaoce prenosa na taj uspeh ženske košarkaške reprezentacije Slobodan Šarenac je zastao u momentu kada je trebalo da izgovori ime i prezime svoje supruge.

Navodno mu je u trenutku “stao mozak”, pa se zapitao ko je to beše dao koš za plasman u finale, a onda već u sledećem trenutku izgovorio je ime i prezime svoje supruge Anđelije Arbutine.

Verujemo da je ovaj “gaf” bio nameran i da Šareni neće imati problema sa suprugom kada se bude vratio iz Rija.

(Max sport)

Share this post: