ŠEŠELJ: „Pobedio sam rak, pobediću i Tomu!“

Lider radikala

foto: Fejsbuk SRS

Lider radikala Vojislav Šešelj puca od samopouzdanja i zdravlja!

On smatra da će dogodine bez problema trijumfovati na predsedničkim izborima, osim ukoliko se Aleksandar Vučić ne kandiduje, a rak je za njega u ovom trenutku stvar prošlosti.

Na pitanje šta očekuje da uradi na izborima za predsednika Srbije 2017. godine, šešelj u intervjuu za „Alo“ odgovara: – Da pobedim, šta drugo. Verovatno će biti drugi krug, ali mislite li da je neko u stanju da me pobedi, osim ako se Vučić ne kandiduje. Samo on može da me pobedi.

Šešelj je ocenio i da će aktuelnim predsednik države Tomislav Nikolić na predsedničkim izborima „proći kao Šećerovski, imaće taj procenat glasova“.

– Toliko izaziva šegačenja u narodu. Možda se i sam kandiduje ako ga Dragica ubedi. Vučić izbegava da ga kandiduje, to je očigledno i u naprednjacima njegov rejting je veoma nizak.

Mada, pojavila se solucija o kojoj je pričao Nebojša Krstić da se prozapadna opozicija ujedini oko Nikolića, a bolje im je i to od Tadića.

Sviđa mi se ta ideja – kaže lider radikala.

Na priče da je bolest izmislio kako bi ga ranije pustili iz pritvora, lider radikala uz osmeh odgovora:

– Ha, ha. Pa ne mogu se holandski lekari tako lako prevariti, oni su me i operisali. Onda su se pojavile dve metastaze koje sam lečio u Srbiji klasičnim medicinskim tretmanom i alternativnim, a poslednji rezultati pokazuju da nema prisustva raka u organizmu.

Otkako sam se vratio, prilično sam se ugojio, a lekari kažu da je to dobar znak da nemam rak, tako da, dok sam ovoliki, dobro je, jer bih u suprotnom gubio na težini.

To je napor za srce, ali ono je trenutno u dobrom stanju. Sada, mogu ljudi da pričaju šta hoće, to je njihova stvar, najviše bih voleo da nikada nisam imao rak.

On navodi da je priču o povratku u Hag „zatvorio“ i da „mogu oni da odluče šta hoće, ali pobedio sam“.

– Ceo svet je to video. Integritet postupka ne postoji, prekršeno mi je osnovno pravo suđenja u razumnom roku.

S druge strane, bio bih duboko nesrećan da nisam bio u Hagu, jer svako ko je nešto značio u srpskom narodu tokom 90-tih, tamo je završio.

To su bile postdiplomske studije i narod neka oceni kako sam prošao, ali mislim da sam dobio 10 – kaže Šešelj.

(Agencije)

Share this post: