SLOBODA ZA MONIKU BELUČI: Srpska lepotica uz Emira Kusturicu zasenila stariju koleginicu, Francuzi ljuti na Kustu!

foto: getty

foto: getty

Emir Kusturica je na crvenom tepihu Mostre pozirao sa svoje dve „muze“, a ljubitelji mode će sigurno više pričati o stajlingu Slobode Mićalović nego o filmu.

Glumica Sloboda Mićalović prvi put učestvuje na čuvenom filmskom festivalu u Veneciji – večeras je zajedno s Monikom Beluči i Emirom Kusturicom bila zvezda premijere filma „Na mlečnom putu“.

Naša slavna glumica koja je tokom dana „zavodila“ u jarko pink haljini, za veče je izabrala dugu crnu haljinu otvorenih leđa u kombinaciji sa – stilizovanim belim jelekom, karakterističnim za našu narodnu nošnju.

Sloboda je tako na elegantan način odgovorila na glamur čuvenog festivala, ostajući dosledna sebi, ali i oslanjajući se na tradiciju iz koje dolazi.

Da drži do tradicije, pokazala je i fotkama na Instagramu – na slavni festival ispratili su je tako što su za njom po starom običaju prosuli vodu za sreću.

Ipak, izgleda da joj sreća na ovom putovanju neće biti potrebna – Sloboda deluje prelepo, samouvereno, a film već niže pozitivne kritike.

– Novinarske projekcije su prošle odlično, bilo je dosta suza među ženskom publikom a kritičari pričaju o velikom povratku Kusturice i definitivno msilim da je sada još veći favorit za nagrade – prenosi utiske Boban Jevtić, direktor Filmskog centra Srbije.

Filmom „Na mlečnom putu“ zatvoren je takmičarski program Mostre, a dodela Zlatnog lava biće u subotu 19 sati.

I, ko zna – moguće da je upravo ova Slobodina šetnja crvenim tepihom početak njenog puta na svetsku scenu…

(24Sata.rs)

Share this post: