SRBI, OVO NE SME DA PROĐE BEZ ODGOVORA: Istanbul čeka 5.000 Slovenaca, dolazi 11 čarter letova!

Želja navijača u Srbiji i želja navijač u Sloveniji, ali i želja svih poklonika košarke se ostvarila!

U finalu Eurobasketa gledaće sudar Srbije i Slovenije.

Prštaće na terenu sa svih strana! Udariće Dragić na Bogdanovića, Dončić na Jovića (nadamo se), Lučić na Rendolfa…

A ljuta bitka će se voditi i na tribinama, jer kako Espreso saznaje sa lica mesta, iz Slovenije je već obezbeđeno 11 čarter letova sa navijačima za nedelju u Istanbul.

Nadamo se isto tako da će im Srbi odgovoriti na isti način, pa i oni izvršiti našu invaziju na Stambol kako volimo da kažemo.

Posle neočekivanog razbijanja Španije u polufinalu, pod Triglavom su uzavrele košarkaške strasti, a veliki broj Slovenaca bi da uživo gleda balkansko finale EP.

Osim 11 čarter letova koliko treba da stigne u Istanbul iz Slovenije, Slovenci dolaze kombijima i automobilima na put dugačak više od 1.500 kilometara.

Očekuje se da na tribinama tokom finala protiv Srbije bude bar 5.000 slovenačkih navijača koji će bodriti Gorana Dragića, Luku Dončića i ostale.

Prema informacijama koje stižu iz Istanbula trebalo bi da dođu i predsednik Slovenije Borut Pahor i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković.

Janković je najavio doček u Ljubljani na koji je pozvan pevač Halid Bešlić.

Meč protiv Španije je najgledaniji događaj u istoriji do sada, a nastupu Slovenaca na Evrobasketu „pariraju“ jedino ski skokovi sa Planice.

Za sada nema informacija o tome koliko srpskih navijača će doći u najveći grad Turske, ali jedno je izvesno – u nedelju se čeka „ludnica“.

„Možda ova Srbija i nije toliko kvalitetna kao što je bila ona iz Rija.

Uoči turnira malo ko im je davao šanse za ovakav rezultat, no hemija u ekipi i pobednički mentalitet koji je Đorđević ugradio u ovaj sastav, doveli su ga tu gde danas jeste – u finale Evrobasketa“.

(Mediji)

Share this post: