Stigli rezultati magnetne rezonance: Evo da li će Stefan JOVIĆ igrati finale protiv Slovenije!

Šampioni

foto: AP/Tanjug

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević održao je konferenciju za novinare u Istanbulu uoči finala Eurobasketa u kome naš tim igra protiv Slovenije (nedelja, 20.30, RTS 1).

Naš tim će imati dan manje za odmor od Slovenije, koja je još u četvrtak pobedila Španiju u polufinalu. Takođe, naš tim muče i povrede. Lazić je još pre nekoliko dana otpisan za završnicu Eurobasketa, a u polufinalu se desio novi peh i povreda prvog plejmejkera Stefana Jovića.

O stanju povrede srpskog plejmejera pričao je i selektor Aleksandar Đorđević.

Ludnica u svlačionici srpske reprezentacije: „Krvarimo burazeru za ovu SRBIJU, sve radimo“ – VIDEO

– Radili smo magnetnu rezonancu, sve je ok. Nema ozbiljnije povrede. On je i meni juče rekao da želi da igra, da će moći da igra. Nije nam to poželjno i potrebno, ali kakva je ovo godina bila, uopšte me ne čudi. Sada moramo da gledamo dobro kada prolazimo ulicu, da ne prelazimo na žuto nego samo na zeleno – našalio se Đorđević.

foto: AP/Tanjug

Đorđević je istakao i da respektuje Slovence, ali da Srbija ide na zlato.

– Sutrašnja utakmica je finale, potpuno zasluženo. Mislim da imamo prostora da poboljšamo igru. Momci moraju da shvate da jedino odbranom možemo da stignemo do trofeja. Za ovo sanjamo i ne treba i ne smemo da stanemo na ovome. Navijači nam daju veliku snagu imaju veliki entuzijazam i hvala im za to. Nadam se da će i u finalu Srbija imati veliku podršku – zaključio je Đorđević.

Završnica Eurobasketa:

Nedelja:

Meč za 3. mesto: ŠpanijaRusija 16.00 (RTS)

Finale: SrbijaSlovenija 20.30 (RTS)

(Telegraf.rs)

Share this post: