Sumnjive modrice na rukama preminule Ivane Bodrožić

Ubistvo

Policija je prilikom uviđaja u hotelu “Hajat” konstatovala modrice na obe podlaktice preminule Ivane Bodrožić, saznaje “Blic”.

Poreklo ovih povreda biće utvrđeno nakon rezultata obdukcije koje tužilac očekuje.

One su bile jasno vidljive na rukama. Modrice su uočene na podlakticama i njihov raspored podudara se sa otiskom ruke. Takve modrice obično nastaju prilikom svađe, kada se osobe koje se prepiru drže za ruke u naletu euforije. Ipak, da li su povrede nanete neposredno pre smrti ili nekoliko dana ranije, može da utvrdi samo obducent – objašnjava izvor.

U policiji niko ne želi da prenagli sa zaključcima da li je devojku neko fizički napao i kada, jer postoji verovatnoća da su modrice na rukama Ivane Bodrožić od braunile, koja joj je pronađena u desnoj ruci.

– Da li se devojka sa nekim svađala, da li se branila ili su od braunile, sve su to pitanja koja mora da razjasni obducent. Upravo zbog toga što nije poznato poreklo modrica, ova informacija se držala u tajnosti. Svakako su sumnjive i moraju biti odgonetnute – dodaje izvor  iz istrage.

Načelnik Instituta za obdukciju na Vojnomedicinskoj akademiji Ivica Milosavljević kaže da rezultati obdukcije i toksikološkog nalaza još nisu gotovi.

– Mislimo da će ovi rezultati biti poznati do petka. Analize su kompleksne i teško je da to može biti ranije završeno – kaže Milosavljević.

Ivana Bodrožić nađena je 11. decembra mrtva u hotelu “Hajat” u sobi 326. Od tada smrt ove devojke obavijena je velom tajne i vrlo malo je informacija o tome kako je Ivana Bodrožić preminula. Još nije zvanično saopšteno od čega je devojka umrla, da li je neko bio u njenoj sobi i ko je menjao statuse na Fejsbuk profilu Ivane Bodrožić nakon njene smrti.

Beogradska policije najpre je saopštila da je Ivana Bodrožić izvršila samoubistvo tako što je u venu ubrizgala anestetik “propofol”. Iz policije, međutim, nema odgovora ko joj je anestetik prodao i da li je “propofol” sama ubrizgala ili ne.

(Blic)

Share this post: