SUPRUGA MIRSADA JUSUFOVIĆA UVREDILA VUČIĆA: „Ima li u ovoj zemlji neki pristojan psihijatar da pregleda ovog Vučića, da konačno znamo dijagnozu“

vucic aleksandar vlada konferencija

Nekoliko dana pred formiranje nove vlade Srbije, u kojoj će se lider SDPS-a Rasim Ljajić po treći put naći zajedno sa Aleksandrom Vučićem, supruga jednog od Ljajićevih najbližih saradnika Mirsada Jusufovića teško je uvredila mandatara.

Ona je, naime, na svom Fejsbuk profilu zatražila da Vučić ode na psihijatrijski pregled.

– Na neki način bi se ovaj komentar na Fejsbuku mogao tumačiti kao poruka Vučiću od Ljajićeve stranke, a možda i samog Ljajića.
Teško je govoriti koji su motivi ove provokacije, ali jedan od njih bi moglo biti i eventualno Ljajićevo nezadovoljstvo parčetom kolača koje mu je ponuđeno u novoj Vladi, a verovatno i najavama da su određena mesta na nivou državnih sekretara i pomoćnika ministra rezervisana za njegovog ljutog političkog rivala u Sandžaku, Muamera Zukorlića – tvrdi izvor tabloida „Alo!“.

Ljajić, inače, već 15 godina u kontinuitetu vodi različita ministarstva u Vladi Srbije.

On je rekao za „Alo!“ da je odmah pošto je saznao šta je Sabina napisala na Fejsbuku, pozvao Harisa Jusufovića i zatražio od njega da mu objasni zbog čega se desio ovaj „faul”.

– Istina je da je reč o neprimerenom i uvredljivom komentaru, ali ja ne mogu da kontrolišem svakog člana stranke, a za nju čak ne znam da li je u stranci.

Vrlo jasno sam rekao Jusufoviću da je to neprimereno i da je on dobio funkciju na osnovu stranke, a ne kao pojedinac. Ako mu se ne sviđa u stranci, može da je napusti, pošto svako može da sedi na dve stolice, ali to nije moralno – kaže Ljajić.

(Alo)

Share this post: