Sve oči gledaju u Škorpiju!

loto

Foto-ilustracija: pixabay.com, Telegraf

Pogledajte šta su vam zvezde zakuvale za 24. novembar 2017. godine.

[adsenseyu5]

OVAN

Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečemu što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali.

BIK

Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte sebe već svoje romantično raspoloženje usmerite na nešto praktičnije.

BLIZANCI

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se, jer niste nepogrešivi.

RAK

Imate mnogo planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki od njih. Nažalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci, osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite o tome da li je put koji ste odabrali najpovoljniji za vas.

[adsenseyu1]

LAV

Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve, jer vas čekaju novi projekti, kao i potpuno nova poznanstva.

DEVICA

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

VAGA

Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje vam ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rešiva, jer vas za njih vežu životne okolnosti na koje ne možete da utičete.

ŠKORPIJA

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina na neki način zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti, iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao.

[adsenseyu1]

STRELAC

Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju sami da razrešite.

JARAC

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

VODOLIJA

Imate priliku da otputujete, ali ne daleko od mesta gde živite. Niz razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu reč završiće se tako što ćete uspešno završiti važan posao koji će vam u perspektivi bitno poboljšati finansije.

RIBE

Da biste postigli ono što želite, neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je statusno mnogo iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite.

(Mediji)[adsenseyu2]

Share this post: