TRAMP: Biću predsednik i demokrate će glasati za mene!

donald tramp

Pretendent za kandidata republikanaca za predsednika SAD Donald Tramp rekao je da može da pobedi na predsedničkim izborima i bez ujedinjene podrške te stranke.

On je u intervjuu za Ej-Bi-Si njuz istakao da će više miliona demokrata glasati za njega i da će, kako je naglasio, pridobiti pristalice demokratskog pretendenta za nominaciju za predsednika Barnija Sandersa.

Tramp je rekao da Republikanska partija ne mora da bude ujedinjena u davanju podrške njegovoj kandidaturi za predsednika, jer je, kako je naveo, „veoma drugačiji od možda svih prethodnih kandidata za tu funkciju”.

„Mislim da bi bolje bilo da je ujedinjena, bilo bi nečeg dobrog u tome, ali ne mislim da, zapravo, mora da bude jedinstvena u tradicionalnom smislu”, poručio je Tramp.

Veliki broj republikanca, među kojima su i bivši guverner Floride Džeb Buš, senator iz Južne Karoline Lindzi Grejam i pretendent na nominaciju za kandidaturu za predsednika Republikanske stranke 2012. godine Mit Romni, rekao je da neće glasati za Trampa, navodi Ej-Bi-Si njuz, a prenosi Tanjug.

(Politika)

Share this post: