TRAMP: Šta će obami prijateljstvo sa tako marginalnom figurom kao što je Milo Đukanović?!(VIDEO)

Intervju

foto: AP/Tanjug

U svom novom promotivnom još uvek neobjavljenom filmu, u čiju sadržinu je naš portal imao ekskluzivan uvid i čije najzanimljivije delove možete pogledati u videu, predsednički kandidat Republikanske partije Donald Tramp kritikuje Obaminu spoljnu i unutrašnju politiku.

Izražava se kritički stav o urušavanju tradicionalnih vrednosti, promovisanju homoseksulizma, rastu maloletničkog nasilja, koje neretko dovodi do ubistava u školama, lakom dostupu oružju.

Uprkos udvostručenom spoljnjem dugu, rashodi za odbranu konstantno rastu, a milijarde dolara su kako se eksplicitno navodi: ‘“nestale i dalje nestaju u Avganistanu, Iraku, Siriji i istočno evropskim zemljama“.

Za građane Crne Gore najiteresantniji deo ovog propagandnog filma predstavlja kritika širenja NATO pakta i aktivnosti njegovog generalnog sekretara:

„Stoltenberg poziva nove zemlje iz istočne Evrope u članstvo o trošku SAD.

Te zemlje nisu ni politički, ni ekonomski dovoljno jake, vojni potencijali NATO-a njihovim uvlačenjem se ne povećavaju, a troškovi njihovog učlanjenja povećaće rashode američkih građana…

Još jedan kuriozitet vezan  je za Obaminu vladavinu. U zemljama u kojima se pojavi gospodin Stoltenberg kao po pravilu LBGT aktivisti izlaze na ulicu, što izaziva proteste i društveno nezadovoljstvo.

Legalizaciju homoseksualnih brakova ne podržava nijedno civilizovano društvo i niti jedna velika religija.“.

Poseban deo Trampovog promotivnog filma govori o Balkanu i Crnoj Gori, postavljajući pitanje:

„Uzmimo primer Balkana, Srbiju i recimo Crnu Goru.

Zašto Amerika hoće da instalira vojne baze u toj maloj turističkoj zemlji, kada već ozbiljni vojni potencijali postoje u Grčkoj, Italiji, Mađarskoj, čak i na Kosovu?

Zašto je Obama počeo prijateljstvo sa tako marginalnom političkom figurom kao Đukanović, ličnošću koja je duboko uključena u aktivnosti kao što je šverc i međunardnu mafijašku organizaciju, koja organizuje trgovinu narkotika i oružja, i koji je svoju malu zemlju po tome učinio prepoznatljivom?

Šta je Obama dobio od ovog prijateljstva, verovatno samo mržnju naroda Crne Gore prema SAD. Zar je malo tuge i nesreće ostalo iza Klintona i Buša?“

Imajući u vidu neočekivani uspeh Donalda Trampa u trci za za republikansku nominaciju i konstantni rast podrške američkog naroda njegovoj kandidaturi, neće biti nikakvo iznenađenje da ovaj milijarder i netipični političar na kraju trijumfuje u trci za Belu kuću.

(http://www.in4s.net/tramp-djukanovic-je-dio-medjunarodne-mafije-video/)

(Agencije)

Share this post: