Trener Crvene Zvezde kategoričan: Nećemo dovesti više od 3 stranca

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Novi trener košarkaša Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, izjavio je da je glavni i najteži deo posla u prelaznom roku već završen.

– Stvorena je baza srpskih igrača, a to je teško kada imate malo vremena. Popunili smo pozicije srpkih igrača i to je bio prevashodni cilj.

Došao je Feldin, a u ovom momentu imamo ideje i o narednim stranim pojačanjima. Njih neće biti manje od dva, ali ni više od tri, rekao je Alimpijević.

Nebojša ČOVIĆ otvoreno o pojačanjima i o tome zašto Zvezda nije pobeđivala Partizan sa 50 razlike

Osim igračkog kvaliteta postoje i drugi kriterijumi za selekciju igrača.

– Moj stručni štab i ja se nosimo idejom da atmosfera pravi rezultat. Gledamo te ljudske karakteristike i osobine igrača koje dovodimo, sve ostalo se podrazumeva. Atmosfera i dobri odnosi unutar svlačionice se ne mogu veštački napraviti, dodao je Alimpijević.

Navijači crveno-belih očekuju mnogo od kluba u narednoj sezoni bez obzira na potpuno novi tim.

DULE VUJOŠEVIĆ OTKRIO PRAVU ISTINU: Vrh države kupio Zvezdi „F4“, kakva kriza, „Crvena Zvezda Beograd“ pravi tim za „Finale four“ u Beogradu!

– U Crvenoj zvezdi nema nikakve dileme, navijači su naviknuti na dobre rezultate.

Okrenuli smo novi ciklus, imamo mnogo mladih ljudi i nadamo se da ćemo sve želje navijača, kao i ciljeve koje smo postavili, uspeti da ispunimo, zaključio je trener crveno-belih.

Podsećamo, Crvenu zvezdu su ovog leta pojačali Marko Kešelj, Stefan Janković, Nikola Radičević, Nikola Jovanović i Džejms Feldin.

(Kurir sport, RTS)

Share this post: