Tuga: Ronioci u kanalu pronašli telo koje odgovara opisu nestalog dečaka!

Tragedija

Kako saznajemo, ronioci su u kanalu našli telo koje odgovara opisu nestalog Stefana Ilića (12).

Dečak je nestao u subotu u Banatskoj Subotici oko podneva.

Ronioci su pronašli telo 500 metara od kuće, u kanalu reke Karaš.

Kako saznajemo, voda je izbacila telo, koje je prijavio meštanin Jovo Grujić kada je krenuo na pecanje.

Policija, za sada, nema nikakvu potvrdu da je to zaista on, i sada sledi proces obdukcije i identifikacije kojim će pokušati da utvrde da li je to zaista nestali Stefan.

Podsećamo, mali Stefan Ilić je nestao u subotu oko podneva, i od tada ga traži policija, dok su ronioci pretraživali tok rečice Karaš koja protiče pored Banatske Subotice.

Policijske patrole su se nalazile na svim prilazima Banatskoj Subotici, detaljno su proveravana sva vozila dok su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali reku Karaš.

Potraga za dečakom obavljena je i u susednim mestima tako da je policija i u Pančevu i Beloj Crkvi ispitivala sve koji su se dovodili u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom.

Svi granični prelazi su bili strogo kontrolisani, uspostavljena je saradnja i sa rumunskim kolegama, a fotografija sa opisom dečaka je bila na svim elektronskim medijima.

Prvobitna informacija je bila da je dete oteto, a pojavili su se i snimci vozila za koje se sumnjalo da je učestvovalo u otmici.

Policija je od njegovog nestanka ispitivala članove porodice i stanovnike ovog mesta nadomak Bele Crkve.

Lokalni mediji u Beloj crkvi objavili su snimak automobila kojim je navodno otet dvanaestogodišnji Stefan Ilić.

(Blic)

Share this post: