Unuka Bate Živojinovića: „Deka teško diše, ali verujem u njega“

Legenda

foto: „Medija centar Beograd“

Velikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović primljen je u sredu u jednu bolnicu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Bata se, kako „Blic“ saznaje, nažalost ne oseća najbolje.

Bati je u utorak uveče naglo pozlilo.

– Lekari se bore da u narednim danima njegovo zdravlje bude stabilno. Bata nije najbolje, otežano diše i parametri, za sada, ne pokazuju pozitivne rezultate.

O Bati brine najbolji tim lekara, a supruga Lula ga svakodnevno posećuje – kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Batin sin Miljko za naš list komentariše očevo stanje.

– Bati je teško, nadamo se najboljem! – kaže Miljko.

Miljkova ćerka i Batina unuka Dina dodaje da neizmerno veruje u Batu.

– Ja verujem u svog deku. Razgovarali smo telefonom, teško diše, ali on je moj heroj i bori se uz osmeh i vedrinu.

Čim završim poslovne obaveze u Parizu, vratiću se vratiti u Beograd kako bih mogla da budem uz Lulu i njega, jer su se oni ceo život brinuli o meni, a sad napokon mogu da im se zahvalim na pravi način: tako što ću se ja brinuti o njima! – kaže Dina.

Jedna od najmilija Batinih fotografija je upravo sa unucima, a nedavno je i rekao:“što se novih uloga tiče, neka, prepuštam ih mladima, valjda sam zaslužio penziju. Vreme je“.

Nakon što se glumac Žarko Laušević vratio u Srbiju, jedna od prvih osoba koju je posetio je upravo bio Bata.  Čak je i njegova unuka dovela svog dečka da ga deda Bata upozna, ali to nije ispalo baš najbolje.

Pošto se snima rimejk čuvenog Valtera, Bata bi da novi Valter bude Vojin Ćetković.

(24Sata.rs)

Share this post: