Vezali, pretukli i opljačkali penzionerku, uzeli joj 24.500 evra

srbija-policija-680

Devizna penzionerka Milanka M.(65) je pretučena i opljačkana noćas u svom porodičnom domu u naselju Lazarica u Kruševcu, saznaju „Novosti“

Nesrećnu žanu su dok je bila sama u kući u Ulici Stanoja Milojevića br.31 vezali i pretukli maskirani razbojnici, a potom su prema prvim informacijama iz kuće ukrali 24.500 evra i zlatni nakit!

Primala je deviznu penziju i zato je bila žrtva, a neko je verovatno pomno pratio kretanje ukućana i znao šta će zateći – navodi nezvanično izvor „Novosti“. – Prema nekim saznanjima, dve osobe su bejzbol palicama napale ženu u trenutku kada je ostala sama u kući, odnosno kada su dom napustili sin i unuk .

Pripadnici MUP-a intenzivno rade na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i pronalaženju počionioca. Nesrećnu ženu su u teškom stanju pronašli nakon već izvršenog razbojništva i ona se oporavlja na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice. Ima podlive i modrice, ali nije u životnoj opasnosti.

Kruševačka policija potvrdila je razbojništvo u kome su dve, za sada nepoznate osobe, pretukle penzionerku Milanku M.

– Oni su uz upotrebu fizičke snage i bejzbol palice, od oštećene, u njenoj kući, oduzeli novac u iznosu od 24.500 evra i zlatan nakit, a potom se udaljili u nepoznatom pravcu – rečeno je u policiji. – Po izjavi lekara, žena je zadobila teške telesne povrede zbog kojih je zbrinuta u bolnici.

(Novosti)

Share this post: