Vlasnik poznatog valjevskog kafića Dejan S. (41) uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku!

Ilustracija

Dejan S. (41), biznismen iz Valjeva, uhapšen je zbog sumnje da je silovao J. P. (25), devojku sa kojom je skoro dve godine bio u vezi.

Motiv silovanja, prema saznanjima „Blica“, bila je ljubomora vlasnika poznatog valjevskog kafića. Devojka, koja je i podnela prijavu, u policiji je tvrdila da je na seks bila prisiljavana nekoliko puta u poslednjih godinu dana, ali je njen ginekološki nalaz uredan.

Dejan S. uhapšen je nakon što je J. P. policiji prijavila da je silovana, ali i da je momak udario pesnicom. Po zahtevu tužilaštva, biznismenu je sudija za prethodni postupak, zbog mogućeg uticaja na svedoke, odredio pritvor do 30 dana.

Kako saznaje „Blic“ od izvora bliskih istrazi, Dejan, koji je razveden i iz prethodnog braka ima dvoje dece, i njegova 15 godina mlađa devojka skoro dve godine su živeli u vanbračnoj zajednici u stanu u njegovoj poslovnoj zgradi u centru Valjeva.

Iza maske lagodnog života krila se, međutim, strašna tajna, koja je 1. septembra izbila na videlo. U nastupu ljubomore, Dejan je tog dana udario devojku, poručio joj da napusti stan, ali joj nije dozvolio da odnese garderobu koju joj je kupovao. Nakon svađe, devojka je policiji prijavila fizičko nasilje, uz tvrdnju da je u poslednjih godinu dana više puta prisiljavana na seks, o čemu se žalila svojim prijateljicama koje su svedoci u istrazi.

– Poslednjih godinu dana trpela sam Dejana. Bio je strašno ljubomoran. Zaključavao me je u stanu nekoliko puta, pretio je da će mi prosuti kiselinu po licu, da će me zaliti pur penom. Davio me je i čupao. Na moru ove godine me je izbacio iz automobila i vukao po šoderu. Nisam smela ranije da ga prijavim policiji jer mi je uvek pretio svojim vezama u MUP-u – prepričao je naš izvor iz policije šta je devojka na saslušanju ispričala.

Osumnjičeni Dejan S. je nakon privođenja negirao optužbe.

Svedok pretučen posle saslušanja
Prijateljica J. P. koja je policiji kao svedok potvrdila navode oštećene pretučena je isto veče. Nju su, po povratku sa posla, u blizini njene kuće sačekala dvojica maskiranih muškaraca i pretukla je, a potom pobegla.
– Devojci je razbijen nos i ima brojne podlive po licu i telu – kažu u policiji.
Utvrđuje se da li je u pitanju zastrašivanje zbog svedočenja.

(Blic)

Share this post: