VUČIĆ: POLICIJA ZNA KO JE UBICA JELENE KRSMANOVIĆ!

aleksandar vucic vlada

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da policija zna ko je ubio pevačicu Jelenu Krsmanović, ali problem je u tome, kako je objasnio premijer,  što ni posle više od pet meseci  istrage  tužilaštvo nema dovoljno čvrst materijalni dokaz na osnovu kog bi policija zločinca.

Ni posle više od 5 meseci ubica nije uhapšen.

Kriminolog Zlatko Nikolić  kaže da verovatno premijer ima razloga zbog čega je to rekao, te da sigurno ima dodatnih informacija.

– Ipak, kao što sam i na početku govorio, samo dvojica mogu biti ubice: muž ili ljubavnik, jer tako ubijaju samo oni koji hoće da se osvete. Sada je to svejedno, potrebno je naći dokaz.

Ipak, kada uzmemo u obzir premijerove reči, kriminolog objašnjava da sada policija verovatno čeka da ubica pogreši, te da se nađe novi trag.

– Ovde se radi o visprenom ubici koji je planirajući osvetu, isplanirao i kako da uništi masu tragova – rekao je sagovornik, ponavljajući da se čeka novi trag koji će ostaviti Jelenin krvnik.

U ovakvim slučajevima nikada se ne zna kada to može da se dogodi, te na naredni ubicin potez može samo da se čeka.

Sektaško ubistvo

Što se tiče mišljenja nekih stručnjaka da se u slučaju Jelene Krsmanović radi o sektaškom ubistvu, kriminolog govori da je to „mlaćenje prazne slame“.

– To nema veze sa sektom – završava Nikolić.

(Mediji)

Share this post: