ZAPANJUJUĆA TEORIJA: POZNATI AMERIČKI NAUČNIK leči rak za manje od 3 minuta?! (VIDEO)

Greg Braden

Greg Braden

Ovu zapanjujuću teoriju već godinama iznosi poznati američki autor Greg Braden, poznat po teorijama o lečenju raka.

On tvrdi da emocije utiču na naš DNK i da kolektivna snaga misli, kao što su molitva ili sugestija, može izlečiti od bilo kakve fizičke bolesti.

Ćelije raka

– Rak nestaje delovanjem namere i svešću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svetu, a koristi se polje koje sve povezuje.

Ovo eterično polje o kojem priča naučno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.

Kontrola nad mislima i emocijama – Naše misli i emocije stvaraju elektromagnetsko polje.

Valovi ovoga elektromagnetskog polja dosežu jedan metar od našega tela.

Još je davno i Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija.

Ali, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i delovati na okolinu.

Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira lečenje.

To je dokazao šokantan video snimak iz bolnice u Kini gde se pokazuje izlečenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći ceo proces ultrazvukom na ekranu.

Da bi mogli da proizvedu jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vežbom.

Emocije menjaju DNK

– Naše emocije i osećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobijamo upravo ono što se nalazi u nama.

Ako na primer kažemo „Jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti srećan, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…“ ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti.

Ako nasuprot toga govorimo i osećamo da se menjamo sada ovoga trena, kao da se to već dogodilo, tada se u nama događa promjena i naš DNK se menja i mi se menjamo.

Nauka je godinama tvrdila da naša vera i osećanja nemaju uticaja na naše bolesti i naš život, ali psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naša osećanja, misli, emocije i vera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.

(KakoLiječiti)

Share this post: