Željko je tražio DNK analizu svoje sedmoro dece, kad su stigli rezultati, za malo se nije šlogirao! (VIDEO)

otac-deca-dnk-kikinda-zeljko

Željko iz Kikinde odlučio je da DNK analizom utvrdi da li je otac svih sedmoro mališana, koliko mu je rodila sada već bivša žena Olgica.

Odluka nije bila laka – sve je počelo prije nekoliko godina, kad je posumnjao da ga ona vara, a sada kad su se razveli i kad je ona otišla kod drugog čovjeka u Suboticu i odvela djecu – Željko želi da utvrdi da li mu je bilna vjerna ili je “švrljala” dok su bili u braku.

Kad su stigli rezultati DNK analize, Željko je zamalo zaplakao od šoka.

Željkova priča nije ništa u poređenju sa ovom – žena rodila troje djece, a kad je uradila njihov DNK – zamalo nije umrla

Naime, Željko je počeo da se zabavlja sa Olgicom još dok je bio u braku, bar tako zvuči njegova strana priče. I ona je tad bila udata.

 Iz tog prvog braka on ima 4 djece, ona iz prvog braka ima dvoje, a kad su se oboje razveli sa svojim tadašnjim partnerima, vjenčali su se, te su za nekoliko godina dobili čak sedmoro djece. Sve bi bilo normalno da ga jedne večeri nije probudio plač djeteta.

– Dešavalo mi se u noć da ustanem, dijete me probudi, plače, nje nema tu. Noću oko jedan-dva sata. A meni kaže da ide da prošeta. Jednom sam išao s posla i sreo je na ulici.

Pitao sam je gdje će, rekla je da ide da provjeri da nisam u kafani – priča Željko, i dodaje da je sve to vrijeme ona njega varala,prenosi Telegraf.

Na pitanje zašto sumnja da su djeca njegova, on kaže:

– Pitanje je za blizance. Tad je bila i s mužem i sa mnom. Uvijek je dolazila od njega kod mene – kategoričan je Željko.

S druge strane, daleko od Kikinde – u Subotici – živi Olgica Dudaš sa svojim novim mužem Tiborom. Tu je došla sa šestoro djece koje ima sa Željom (jedno je ostalo kod njega) i s još dvoje djece koje ima iz ranijeg braka.

Ona tvrdi da je Željko težak čovjek i da nije istina da ga je varala. Vjeruje da Željko traži da se uradi DNK zbog alimentacije, koju ne želi da plaća, iako nije prevelika.

– On je takav po prirodi, on u sve sumnja. Za devet godina braka sam rodila sedmoro djece njemu, a dvoje imam odranije – rekla je ona pred kamerama TV Pink, u emisiji DNK.

S Tiborom se, kako kaže, upoznala preko Facebooka na grupi Feniks neuništivi, nakon razvoda. U ove riječi ne vjeruje Željko, jer je siguran da je s Tiborom bila i dok je bila u braku jer ima dokaz – zajednička fotografija na Facebooku.
Ona ne odustaje od tvrdnje da Željka nikad nije varala i da je on jako nezgodan. Kaže i da ni djecu nije obišao otkako su se razveli. On se na tu njenu rečenicu spetljao i zbunio.

Kad je urađena DNK analiza svim mališanima, rezultati su šokirali Željka, a Olgica je samo ćutala i gledala ispred sebe. Dvoje djece ipak nije njegovo.

– Ipak nisam sumnjao zabadava- rekao je Željko glasom poraženog muškarca.

Na tu njegovu rečenicu, dok je između sjedio njen novi muž Tibor, Olgica je uzvratila:

– Znam da su deca Željkova. Znam da nisam bila s drugim.

Pogledajte video:

(Novi)

Share this post: