ŽENE UPOZORAVAJU: Kada nam ovo kažete – bukvalno želimo istog trenutka da vas ostavimo!

Pitanja koja izluđuju

I mnoge druge žene se slažu sa njom.

Svako ko je u vezi verovatno će se složiti da određene stvari koje partner radi mogu da budu izluđujuće.

Zato nije previše iznenađujuće što je jedna žena odlučila da otkrije frazu koju njen muž koristi i zbog koje bi ga najradije napustila iz besa.

Ona je svoju muku podelila sa ženama na sajtu Mumsnet, a velika većina njih složila se da je u pitanju jedna od najgorih stvari koje muškarac može da kaže ženi.

Sudeći po mnogim ženama, najgora fraza koju muškarac u vezi ili braku može da izgovori je: „Ako hoćeš da uradim nešto, zašto mi to jednostavno ne kažeš“.

U osnovi, ta fraza ženi poručuje da muškarac ne želi da preuzme nikakvu inicijativu kako bi nešto isplanirao ili uradio.

– Ta fraza samo pokazuje da ja moram sviem da se bavim i da on neće maknuti prstom sve dok mu nešto ne delegiram. Zašto ja uvek moram da budem ta koja stalno razmišlja o stvarima koje je potrebno uraditi.

Veliki broj žena složio se sa ovom tvrdnjom i smatraju da bi muškarci trebalo da deo odgovornosti preuzmu na sebe i urade nešto bez potrebe da im žena kaže tačno šta.

– Znam da sam srećna jer će moj muž uraditi to što mu tražim, za razliku od mnogih drugih, ali me nervira jer se nikada ne pomera sa svojih leđa, dodala je.

Da li se i vi slažete sa njenom tvrdnjom, ili postoje još neke stvari koje muškarci izgovaraju, a nisu svesni da vas dovode do ludila?

(Mediji)

Share this post: