Zločin potresao Beograd: Ubio konobaricu sa četiri metka u leđa, pa pucao sebi u glavu! – VIDEO

Ubistvo u Beogradu

Zasad nepoznati muškarac (55) ubio je danas oko 12 sati iz pištolja Slavicu R. (49) u kafiću, na uglu ulica Strahinjića bana i Francuske na Dorćolu, a zatim pucao sebi u glavu.

Kako Kurir saznaje, muškarac je pre tragedije sedeo sa svojom žrtvom, a kada je Slavica R. ustala i pošla ka šanku on je izvadio pištolj i ispalio joj četiri hica pravo u leđa, posle čega je hteo da puca i u šankera. Međutim, njemu se tada iznenada zaglavio pištolj, koji je on uspeo posle nekoliko trenutaka da odglavi i puca sebi u glavu.

Posle tragedije gosti su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene i muškarca, koji je pucao u nju.

Za sada motiv ovog zločina, koji je potresao centar Beograda, nije poznat, ali se pretpostavlja da se uzrok tragedije vrti oko neuzvraćene ljubavi i da je najverovatnije glavni motiv ljubomora.

Kurir nezvanično saznaje da je ubijena Slavica R. svog ubicu čak nekoliko puta prijavljivala zbog proganjanja.

– U pitanju su dve osobe. Muškarac od oko 55 godina i žena koja je imala oko 45 godina. Ekipa je došla na teren, i nažalost, samo mogla da konstatuje smrt – kažu u Hitnoj pomoći.

(Kurir, foto: Dragana Udovičić, video: Tanjug)

Share this post: