Kriminal u vlasti

Dana 23.07.2009. godine organizovana kriminalna grupa, je švercovala neregularnu robu iz firme „Haak trans“ u Federaciji BIH, do firme „Univerzal“ u Bijeljini, kojom prilikom je usmrćena djevojčica Ivona Bajo, na samom ulazu…

Činjenica je dakle da su citiram vozeče, robu, dovezli bez specifikacije i predata je bez ikakvog pregleda, što se jasno vidi u izjavama datim korumpiranom tužiocu Stjepanović Danici, (svjedoci) a radi se o vozačima Kešmer Mirsadu, Moco Nedžadu, te portiru Sofronić Blagiši!

Portir je inače lično uklonio materijalni dokaz ubistva, torbu, koja je dvostruko presječena, komad kaiša nedostaje, a veći dio ostatka je opran jakim hemijskim sredstvom da bi se uklonili tragovi ubistva, što se može vidjeti na slici! Fotografija je načinjena u osnovnom sudu u Bijeljini, koji i danas čuva taj dokaz u svom depou!

Postoji veći broj dokaza o monstruoznosti tužioca Stjepanović Danice i Kovačević Novaka, a sada dostavljam samo izjavu vještaka dr.

Busarčevića, koga su angažovali kao vještaka trasologa, ne dostavivši mu podatke o unutarnjim povredama, (probod prsne kosti, kanal kroz grudnu žlijezdu, razderine desne plućne arterije i desne dušnice!

Mafijaški režim je več pokazao pravo lice, oslobađenjem svog čovjeka, Rajka Savića, Dobojskog tajkuna, poslije brutalne likvidacije „neposlušnog“ gospodina Garića, a sada štiti drugog kriminalca Bobar

Gavrila, koji već dvije decenije pljačka građane i budžet! Dovoljno je samo podsjetiti na falsifikovanje zelenih kartona, te izjavu da je izgubio veliki broj klijenata od kako je prije godinu dana počeo raditi po zakonu ???

Od početka sam upozoravao da je tim kamionom dovezen očito veoma vrijedan nelagalan tovar, kao što je heroin, no iz kasnijih dešavanja, (afera Barašin) vidjelo se da je i oružje unosna roba, a nedavno je u banci tajkuna Bobar Gavrila, inače vlasnika firme „Univerzal“, pronađen oprani novac od kokaina Darka Šarića!

Kompletan tekst krivične prijave nalazi se na stranici:

KANTONALNOM TUZILASTVU KANTONA SARAJEVO

http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/03/16/3261089

Opširnije takođe na sledećem sajtu:

http://doznajemo.com/2012/05/16/je-li-ova-preslatka-djevojcica-ubijena-ocajni-ujak-i-nakon-tri-godine-istrazuje-smrt-voljene-sestricine/

 

Share this post: