Okonačana je predaja Kosova

igor vlahovic

 

 

 

 

 

 

Igor Vlahović – Okonačana je predaja Kosova

 

Svi u Skupštini, izuzev narodnih poslanika iz DSS, ponosno su izglasali predavanje ove, nekada velike, kulturne i tradicionalne kolevke.

Sve za bolju, evropsku budućnost gradjana Srbije. Po prvi put na savremenoj političkoj sceni Srbije, postalo je totalno nebitno ko čiju partijsku knižicu nosi.

Uzevši u obzir dugu tradiciju političkih partija, kojima pripadaju, po prvi put ogolili su istinu akuelnog srpskog političkog sistema-Aktuelna demokratsko-evropska politika Srbije je unosan biznis, zasnovan na ispraznim frazama i izrazima, po jednostavnom principu- kako vetar finansijera iz osvajačkog Zapada duva.

Čas desnica, čas centar, čas levica,…čas kapitalizam, čas neoliberalni kapitalizam, čas socijalizam, čas komunizam,…čas diktatura, čas demokratija,…čas rat, čas mir, čas šlihtačka istorijska pomirenja,…čas ovo, čas ono,…

 

Ukratko- Politika (politički biznis) je jedno, dok realnost sve veće stope privrednog pada, nezaposlenosti, bede i siromaštva, kao i sve intenzivnije cepanje države Srbije, predstavlja nešto potpuno drugo,…

Obavijeno crnilom njihove bolesne pohlepe za vlašću, tragično i sve tragičnije,…Ipak, tu Državu koja se cepa, čini, barem ne njima, ni kriv ni dužan, materijalno, moralno i kulturno, jadan i bedan narod,…

Narod, čiju je reč njihova politika, odavno slomila, te ako mu se ne dopada, neka ide, a više nema gde ni da ide. Tako je, i u slučaju predaje Kosova, referendum poslednja rupa na svirali.

Ali, sve i da se održi, bitno je uzeti u obzir procenat izašlih na njega, a koji će, sasvim sigurno, biti još mizerniji, no što je to bio slučaj sa prošlogodišnjim izborima. Jer, kome i u šta jadan srpski narod više da veruje?

U izbore po evropskim, lopovskim standardima, a samim tim i latentnu izdaju Srbije?! Još nam, samo izdaja na duši fali…

Vestinet.rs

Share this post: