Otvoreno pismo RTS-u

Milutin Mlađenović –  Otvoreno pismo RTS-u

Kao jedan od najdužih, najredovnijih medijskih konzumenata svih naših medija, a tu spada i medijska kuća RTS;rešio sam da se u to ime obratim ovoj kontraverznoj medijskoj kući jednim iskrenim otvorenim pismom:

Cenim da ista medijska kuća treba da zna-šta misli jedan mega slobodoumni običan čovek ove medijski totalno okupiranje i neslobodne države;

-Rekao bih da RTS ima samo 2 puta;ili da nastavi ovo šta sada radi, da bude isključivo sluga političkih stranaka, vlada, uticajnih pojedinaca, koji svoju moć crpe iz lažnijh i nameštenih izbora, u izvedbi klasičnih mafijaških političkih stranaka/organizacija, kakve su sve moguće registrovane političke stranke i udruženja u Srbiji;

-Ili, da se okrene i drugoj strani, to jest onoj na koju se najviše lažno i licemerno poziva, a to su navodno njeni gradjani i gledaoci.

Da se razumemo, RTS uopšte ne gleda vlast, ne finansira vlast, političari, nego običan svet, gradjani, te u to ime pisac ovih redova predlaže sledeće:

-Da RTS pod hitno ubaci svakodnevni termin od 60 minuta u svoj redovni program, gde će isključivo moći na njemu da se pojavljuju samo obični gradjani Srbije.Naravno tu podrazumevam one koji imaju naše državljanstvo najmanje 10 godina, koji plaćaju sve poreze, plaćaju redovno pretplatu itd;

-Zašto insistiram na ovom terminu? Zato, što je jasno kao beli dan da Srbija ima zločinačku vlast, stranke, koje lažu bestijalno gradjane i za vreme kampanja, i za vreme vršenja vlasti, a mi obični gradjani nemamo zaštitu od profesionalnih novinara, jer su oni klasične sluškinje tih istih lažova i pljačkaša naših zajedničkih resursa u državi;

-Ukoliko ovo nije prihvatljivo za RTS i takozvani naš javni servis, koji se lažno godinama predstavlja da radi u korist njenih gradjana;mi nema šta sa njim da pričamo, da ga gledamo, a pre svega da ga finansiramo, jer isti je u službi isključivo srpske političke mafije i nikog drugog;

-Nama običnim gradjanima onda ostaje samo jedna stvar, da tražimo da se RTS kao medijska kuća samo ugasi, rasformira, a država to rasproda, jer to nikome ne treba-sem njenim novinarima i srpskim političarima i javnim ličnostima.