Protest jedne plavuše

 

BLOG

Majković – Protest jedne plavuše

 

Izvinite g. Direktore, evo pred vratima stoje sve naše plavuše, plaču ridaju, jedna čupa kose a jedna skinula bruskić pa hoće da ga šalje Siniši Kovačeviću u Skupštinu, od kada se skinula pola RTS se nabilo u hodnik, bojim se da ne izbiju neredi..

Brzo mi pusti Oliveru i još neku plavušu… a tu što se skinula odmah slikajte da je stavimi u prvi

Dnevnik…neka se vidi koliko je taj polu književnik uzbudio duhove u ovoj renomiranoj i Narodnoj TV.

Jaaaoo…majko mila kud me rodi tako lepu i pametnu…..jaooo, kuku mene nesrećne, pa zar da me onaj Siniša spominje samo kao plavušu…a ja sam uzdanica ovog Javnog Servisa…leleeeee…

Čekaj , bre, mila moja Oli…nemoj više da se busaš u grudi, napravićeš od njih palačinke…šta ću ja posle…sa čime da se zanimam…smiri se..hoćeš da ti tvoj Acika da jedan viskić ili neko konjače da mi se malo smiriš..?

Kako da se smirim..kako. Dopustio si da svako može da se istresa na nas plavuše pa čak i Narodna Skupština, odmah da si ukinuo sve prenose zasedanja ili mi plavuše krećemo u generalni štrajk…pa neka ti smeđuše i crnke vode program, zacrnilo im se sve preko očiju.

Oli,moja mila…kako da ukinem prenose…i ovako nemamo ništa od programa…nemoj više da mi se ljutiš ljubi te tvoj Acika…

Onda kaži da uhapse onoga odvratnog Sinišu…ne znam kako ..snađi se… neću više da ga vidim u

Skupštini…sramota…

Oli, dušo…ne sekiraj se..sve ćemo resurse i ljudske potencijale da iskoristimo u kampanji protiv tog Siniše, njegovog DSS i Narodne Skupštine…evo i NUNS je napao Sinišu zato što te nije spomenuo imenom i prezimenom…ima da mu zagorčamo život a pare koje smo mu dužni ima da dobije na kukovo leto, što će reći nikada, dok sam ja Direktor RTS, a ima da budem Direktor dok je ove vlasti i neke druge posle. Tako mi reče Toma pre neki dan.

E sada mi je lakše…tek sada ima da im zavrćem uši, ko mi dođe u emisiju bolje da nije došao…tek sada će da vide ko je Olivera novinarka i uzdanica RTS od pristrasno neprevaziđenog, pera !!

Ljubi te Oli, navrati večeras do mene da umontiramo jedan prilog protiv odvratnog Siniše a posle šta ti Bog da i moja ucveljena plava duša…

 

Share this post: