Ti Vučko prilegni malo na ono kanabe dok se ne pojavi Dača..nešto mi loše izgledaš..

BLOG

Majković – Ti Vučko prilegni malo na ono kanabe dok se ne pojavi Dača..nešto mi loše izgledaš..

 

Cincili bomboli…cincili bomboli…cincili bomboli….

Aman, Leposava, diži taj telefon…i menjaj tu melodiju, nađi neku našu, srpsku.. patriotsku.

Cincili bomboli…cincili bomboli…cincili bomboli….

Leposavaaaaa…ako ja ustanem letećeš i ti i taj telefon iz službe, šta radiš..češljaš se ?

Izvinite gosn. Šefe ali ja ne smem da podižem telefone više. Kada god se javim stalno nešto šuška unutra, krklja, pišti kao da je nečastivi ušao unutra Bože me prosti.

Da znaš da si u pravu i ovaj moj privatni nešto krči u zadnje vreme, mislio sam da je u kvaru. Kad zovem Gđu Predsednikovicu ona me ništa ne čuje, kad god dođem kući nema ručka…kaže…nije me čula šta bi, pa  zato ni ne kuva više. Ima da svisnem od suve hrane. Nego zovi mi Vučića da mi se pojavi ovde u kabinetu pod hitno.

Posle pola sata…

Dobar dan Oče moj politički, eto mene na tvoj poziv, kao zapeta puška sam..

Sedi Vučko, nego kako ti rade telefoni ovih dana ?

Slabo, mili moj Tomo…stalno nešto pište, grgolje…strašno…ne znam više ni gde sam ni kuda sam krenuo…ubiše me telekomunikacije…idem okolo i dernjam se, niko se ne odaziva, propade mi borba protiv korupcije a rešio sam da ih sve raskrinkam pa kud puklo da puklo. Samo, loše će ići ako mi ne poprave telefone.

Leposava…zovi mi Daču i zamoli ga da što pre dođe ovamo a ti Vučko prilegni malo na ono kanabe dok se ne pojavi Dača..nešto mi loše izgledaš…

Posle dva sata…

Dobar dan dobri ljudi…šta ste se snuždili…Tomo Brate šta ima novo… a ti mi Vučko baš loše izgledaš, kao da si spavao u zembilju..!

Nego znam za šta ste me zvali ! Tomo pošalji Leposavu za jedno kilo viskija ili vadi iz šteka onu tvoju “Tomovaču“ ako vam je milo da vam saopštim o čemu se radi.

Vas PRISLUŠKUJU…proverio sam i sve znam…

Auuuu….. Oče moj politički, pa mi smo ga nagrabusili…daj da begamo dok je vreme..

Šta ti je , bre, Vučko mi smo ti kano klisurine…nema odstupanja…u boj u boj za narod svoj…živela Srbija..pobeda je naša…

Tako je Tomo, kolicioni Brate..ima sve da ih razbucamo. Ja ću da pootpuštam pola policije ako treba a ostalu polovinu da pohapsim i to sa pesmom na usnama. Ko na nas udari ima da zapamti majci na koga je udario.

Samo mi je falilo da se sa izdajnicima mlatim a koliko za neki dan treba u Briselu da se izljubim sa Eštonovom i da se rukujem i pregovaram sa Tačijem. Puna mi glava…ma platiće mi ovi mamlazi…to ti ja garantujem.

Oče moj politički, Brate Dačo odoh samo do Kliničkog Centra da izmerim pritisak i odmah se vraćam. Biće borba neprestana, pobediće pravda i poštenje.

Srbija je naša do sledećih izbora a ako da Bog i posle. Juriš do zadnjeg glasa i poslanika !!

ŽIVELA SRBIJA !!

 

Share this post: