Vreme je za buđenje

dinkic

 

Duško Velkovski – Vreme je za buđenje

 

Ekonomski i privredni UBICA Srbije koji je zadužio nerođene generacije za više od 30 milijardi evra!

Kako uništiti svoju domovinu i spržiti svoju zemlju do temelja?

Kako ukinuti svaku nadu da ćete ikada više išta moći, umeti i postići?

VEOMA JE VAŽNO DA ZNATE – Matrica je sledeća:

 

1. Svetske ekonomske UBICE iz MMF i Svetske banke prvo vrbuju vlade vaše zemlje i njihove funkcionere da se ŠTO VIŠE ZADUŽE ali na način da se taj novac odmah i vraća gde će se oni naknadno pojaviti kao strani investitori sa vašim podizvođačima a vi ostajete zaduženi i plaćate kamate u začaranom beskonačnom krugu stalnog uzimanje NOVIH kredita tj u nedogled NOVIH, NOVIH I NOVIH kreditnih linija (circulus vitiosus).

 

2. Ako ne uspe prvi korak onda se ide na i preko domaćih Nevladinih organizacija, udruženja „građana“, dobro izrežiranih i kontrolisanih a navodno spontanih građanskih protesta tipa OTPOR-a (danas KANVAS) sve uz asistenciju i obilatu finansijsku potporu stranih obaveštajnih službi – takozvani ŠAKALI.

Jedan deo intelektualaca se kupuje, ostali koji se suprotstavljaju bivaju ili fizički uklonjeni ili im se lepe etikete a medijski prostor za njih

hermetički zatvara.

Kao što Perkins kaža: A sada nastupaju Šakali…

 

3. korak je scenario Iraka i tada počinje bombardovanje od strane Sjedinjenih Američkih Država. Izgovori mogu biti razni (hemijsko naoružanje, navodno posedovanje oružja za masovno uništenje, povreda građanskih prava… niz nastavite sami šta god vam padne na um, nećete nikako pogrešiti).

Ovaj korak je važan jer se ciljano vrši masivno uništavanje infrastrukture date zemlje, privrede i industrije takođe, pored vojnih i ostalih strateški važnih postrojenja i potencijala.

Šta sledi nakon toga?

Naravno, opet i ponovo ogromno zaduživanje sada već i sa instaliranim režimima pod dobrom kontrolom američke CIA-e gde svako ministarstvo ima bar po jednog stranog savetnika zaduženog za određeni sektor.

 

Share this post: