Novi Samsung digitalni audio uređaji

Kompanija Samsung predstavila je nove digitalne audio aparate koji sadrže niz unapređenja za povezivanje bez žica, uključujući i prvi saundbar koji je moguće povezati na TV prijemnik korišćenjem blutut tehnologije.

Među najnovijim proizvodima nalaze se Samsungov saundbar HW-F750 koji poseduje ugrađenu vakuumsku cev, čime se kvalitet zvuka dovodi do savršenstva, i koji prvi u svetu poseduje mogućnost blutut povezivanja s televizorom, saopšteno je iz kompanije.

Prenosni, bežični blutut zvučnik donosi poboljšan kvalitet zvuka sa apt-iks kodekom, istovremeno pružajući jednostavnost povezivanja na komunikacijske kanale u bliskom okruženju (Near-Field Communications NFC).

Samsungov 7.1 kanalni sistem kućnog bioskopa stvoren je kao savršen komplementarni deo Samsungovih TV aparata za 2013., s pojačalom od galium nitrida koje daje čist zvuk, i s originalnim dizajnom i karakteristikama korišćenja.

Premium Blurej plejer poseduje napredne mogućnosti usavršavanja, čime je korisnicima omogućeno da iskuse obične SD i HD sadržaje u superiornoj rezoluciji.

Potpredsednik za Poslove vizuelnog prikaza u kompaniji Samsung Elektroniks, Sani Li, kazao je da, uz unapređenja u rezoluciji slike, potrošači moraju imati mogućnost da upotpune celokupno iskustvo gledanja na visokokvalitetnim proizvodima kućnog bioskopa.

„Proizvodi koje danas plasiramo na tržište su dokaz da potrošači mogu uživati u vrhunskom zvuku i najmodernijem dizajnu bez da žrtvuju udobnost, jednostavnost ili lakoću korišćenja“, rekao je Li.

 

Tanjug

Share this post: