DA LI HOLIVUDSKI ANIMIRANI FILMOVI SKRIVENO PROMOVIŠU HOMOSEKSUALNOST I PROMISKUITET? – VIDEO

Diznijev film „Zaleđeno kraljevstvo“ podstiče homoseksualizam i bestijalnost, smatra pastor Kevin Svanson koji u Koloradu ima svoj radijski šou.

Svanson, član Reformisane crkve, insistira na tome da nije pristalica teorija zavere, ali da je Diznijev animirani film „veoma zao“ i da je kompanija Dizni „jedna od glavnih pro-homoseksualnih organizacija u zemlji“.

„Ponekad se zapitate da li se nešto veoma zlo dešava ovde. Pitam se da li ljudi misle: „Znaš, mislim da će ovaj slatki mali film indokrinirati moje petogodišnje dete da bude lezbijka ili da se lagodno nose sa homoseksualnošću ili bestijalnošću“, rekao je on.

Svanson nije prvi koji tvrdi da Diznijevi filmovi imaju pro gej propagandu.

Filmski kritičar Stiven Grejdanus takođe je tvrdio da je „Zaleđeno kraljevstvo“ puno „tema iz gej kulture“. Grejdanus tvrdi da numera „Let It Go“, koja je ove godine dobila Oskara za najbolju pesmu, pokazuje kako junakinja Elsa „prihvata svoj pravi identitet“ i time obznanjuje svetu da je nezainteresovana za prosce zbog toga što je lezbijka.

A evo i primera gde se kroz reklame određenih proizvoda čovek podsvesno hipnotiše da razmišlja o seksu, gde ćete takođe videti na kraju ovog videa i klipove u Diznijevim crtaćima gde se deci tajno i skriveno propagira seks i promiskuitet…

(Web-tribune)

Share this post: