DA LI JE VODA ŽIVA? – VIDEO

Kokain u vodi

Istraživanja dr. Masarua Emota potvrđuju da je voda „živa“ i ima pamćenje. Kada je pijemo, informacije koje se nalaze u vodi prenose se na nas.

Od davnina slušamo priče o vodi i njenim lekovitim svojstvima. Voda je najbitniji element na Zemlji, te je bez nje život nemoguć. Naime, vodu svakodnevno treba unositi u dovoljnim količinama jer pravilno utiče na funkcionisanje svih naših organa. Verovali ili ne, najnovija istraživanja pokazuju da voda ima „pamćenje“. Na našu produktivnost, raspoloženje i zdravlje mogu uticati informacije u vodi.

Je li voda živo stvorenje?

Opsežno istraživanje o tome kako voda reaguje na različite uticaje, poput muzike, misli i reči proveo je japanski naučnik Masaru Emoto. Dobijeni rezultati su ga iznenadili. Savršene kristale neverovatne lepote formirala je prirodna voda iz planinskih potoka ili izvora kao i voda nakon molitve i pozitivnih misli.

Nepravilnog i deformisanog oblika bili su kristali zagađene i ustajale vode. Uopšte nije bilo kristalnog oblika u destilovanoj vodi, ali kada joj je upućena ljubav i pažnja, ili rečeno „hvala“ i ta voda je formirala prelepe kristale. No, ako bi se uzorak vode izložio muzici poput tehna ili hevi metala, te ako bi se na bočici sa uzorkom vode napisalo „Adolf Hitler“, ili joj se uputila neka pogrdna reč, voda bi odgovarala ovakvim tipom (op.a. video) amorfnih struktura.

Istraživanja dr. Masarua Emota potvrđuju da je voda „živa“ i ima pamćenje. Kada je pijemo, informacije koje se nalaze u vodi prenose se na nas.

Viktor Schauberger i njegovo istraživanje

Još pre stotinu godina Viktor Schauberger austrijski prirodnjak, filozof i pronalazač proučavao je svojstva vode. Schaubergerova polazna tačka jeste da je voda živi entitet, što bi značilo da ima svoju strukturu i osobine. Ona može biti zdrava ili nezdrava, diše i prolazi kroz procese umiranja i obnavljanja.

Schauberger je onu vodu koja izranja iz gorskog izvora opisivao kao prirodnu vodu – oplemenjenu vodu. Takođe je patentirao uređaj u obliku jajeta koji vodu iz slavine pretvara u izvorsku vodu visokog kvaliteta. Voda pomoću ovog uređaja može ponovo upijati neophodne elemente i vratiti svoju energiju.

Schauberger je na sebi ispitivao takvu vodu i uverio se u njeno blagotvorno delovanje. Naime, u nekoliko nedelja posle konzumiranja ove vode počele su da kolaju priče o izvanrednim oporavcima od hroničnih oboljenja. Nakon što bi ljudi popili vodu iz Schaubergerove jajolike posude sve se smanjivalo – bubrežni kamenci, reumatizam, malarija, oboljenja od raka.

Kvalifikovani lekari u Austriji mogu lečiti ljude, pa su vlasti saznale za Schaubergerove eksperimente. Zbog toga je bio primoran da prekine istraživanje jer se smatralo da je njegova voda nelegalna.

Gde možemo pronaći „živu“ vodu?

Na naše zdravlje i raspoloženje pozitivno deluje “živa“ voda koja je boljeg ukusa i ima pravilnu kristalnu strukturu. Naime, one biljke koje su zalivali takvom vodom brže su rasle i bile otpornije na bolesti, i davale su više plodova.

Ali, gde možemo pronaći “živu“ vodu? Prirodna i čista voda iz izvora ili informisana, kao i programirana ili energizovana voda smatra se “živom“ vodom. Na više načina se može programirati voda – uz pomoć molitve, boja, muzike …

Time ne samo da se vraća njena prirodna struktura, već se i smanjuje njena zagađenost teškim metalima, hlorom i pesticidima.

(Alternativa za vas)

Share this post: