Da li su znali nešto što nisu smeli: Za dve godine umrlo čak 74 radnika NASA!

Foto

U protekle dve godine NASA je izgubila ukupno 74 osobe, a nikome nije jasno šta je uzrok tome.

Njihovi najbolji naučnici umrli su na misteriozan način, a velika je šteta jer su bili dobri ljudi sa kvalitetnim biografijama.

Alberto Behar je naučnik koji je radio u NASA i nažalost preminuo misterioznom smrću kada se avion kojim je upravljao srušio na ulicama Los Anđelesa. On je bio glavni i odgovorni za otkrivanje vode na Marsu, a pored toga se bavio vazduhoplovstvom.

Nesreća se dogodila jer je iz nekih nepoznatih razloga letelica počela da gubi visinu, pri tom su vremenski uslovi bili više nego idealni za letenje.

[adsenseyu1]

Ovaj tragičan događaj je jedan od 74 sumnjivih, smrtnih slučajeva koja su se desila u poslednje dve godine.

Džoep Landž je bio vodeći istraživač AIDS i bivši predsednik Međunarodnog društva AIDS koji je poginuo u avionskoj nesreći malezijskog aviona MH17.

Foto: NASA/JPL-Caltech

Melisa Ketunuti (35) je bila doktorka specijalizovana za rak, a preminula je jer je ostala zaglavljena u podrumu svoje kuće u Filadelfiji.

Foto: ketunuti.blogspot.com

Možda jedna od najbizarnijih smrti je ova inženjera elektrotehnike Šejna Trumana (31) koji je pronađen mrtav u Singapuru. Tamo je bio na poslovnom putu jer je radio sa Kinezima na mašini za vojnu odbranu.

Neposredno pre smrti je svojoj porodici rekao da se boji za svoj život.

(Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

Share this post: