HRVATI TVRDE DA SU SRBI „NEBESKI NAROD“ A JOŠ SU I SA MESECA

Hrvatski mediji objavili da se na srpskom kraljevskom grbu nalaze Vektori, misteriozna bića, i četiri polumeseca – ista kao na prikazu Sotone, pa navode da smo đavolji pomoćnici

srbi-nebeski-narod-grb

Na srpskom kraljevskom grbu nalaze se četiri polumeseca – a ne ocila, kako „neuka srpska javnost veruje“ – istovetna onima koji se vide na prikazima Bafometa – Sotone, pa je onaj ko se tim grbom služio Sotonin pomoćnik i sluga, i usko je povezan s vladarima sveta!

Na nesvakidašnju teoriju zavere ukazuju hrvatski mediji nakon što je bloger i istraživač natprirodnog Igor Kostelac došao na ovu sumanutu ideju.

 Grb kao simbol, na zastavi ili zasebno, uvek ima svoje značenje. Svaki simbol na njemu, svaka crtica na grbu ima svoju vrednost, nešto predstavlja, znači ili upisuje. Na grb se stavljaju odlike porodice, naroda, vladara i slično. Na grb se nikad ne natrkelji nešto bez veze.

Zapravo, grb ima vrlo duboko značenje i može kriti velike tajne, poput, na primer, srpskog grba, koji je sastavljen na principu ogledala, ili tzv. miror efekta. Ni u najcrnjoj mašti ne možete zamisliti šta taj grb krije u sebi – piše na svom blogu Kostelac, koji potom otkriva veliku tajnu „da se na srpskom grbu ne nalaze nikakva ocila, već polumeseci u raznim iluminacionim pozicijama – mesečevim menama od po 11 i 89 odsto“.

Ovaj nadahnuti teoretičar tvrdi da poseduje i dokaz za svoje tvrdnje „da su Srbi pali s Meseca i da služe Sotoni“, koji se, po njegovim rečima, osim na grbu, nalazi i na Mesecu.

Image

Posle misije „Apolo“ NASA je pokušala da retušira fotografije sa ove planete, ali na jednoj od fotografija kacige astronauta vide se Vektori, misteriozna i čudna bića. Ona su još viđena i na poznatoj slici Madone, na jednom tanjiru koji je pronađen u Francuskoj.

U pozadini Madone vidi se čovek sa psom kako gleda u neku letelicu nalik NLO današnjeg doba, ali i ista vektorska bića koja lete vazduhom prema toj letelici – objašnjava on dok se pita „zašto samo Srbi imaju to biće na svom kraljevskom grbu i koja je povezanost kraljevskih familija s tim bićima na Mesecu?“.

(Web-tribune.com)

Share this post: