INSAJDER: ZA 6 NEDELJA PLANIRAN JE POTPUNI EKONOMSKI KOLAPS SAD, CEO SVET U OPASNOSTI

Kolaps?

Banke će biti zatvorene, kreditne i debitne kartice neće ‘prolaziti’. Oni bez hrane i novca će umreti ili će poginuti kada budu na silu želeli da uzmu hranu od onih koji imaju.’

Agent iz američkog ministarstva za unutrašnju bezbednost, čiji je identitet zaštićen, upozorio je dopisnika američke radio stanice Tarner da će se SAD srušiti u roku od šest nedelja. Upozorenje je bilo ličnog karaktera, prema rečima Radio Tarnera, insajderski izvor dopisniku je rekao:

„Banke će biti zatvorene, kreditne i debitne kartice neće raditi. Oni bez hrane i novca će umreti ili će poginuti kada budu na silu želeli uzeti hranu od onih koji imaju. „Izvor je još rekao: „Ja znam šta će se dogoditi, to je činjenica i već dugo je planirano, doći cće do privrednog kolapsa ubrzo.

Nisu nam rekli tačan datum, ali priče su ozbiljne, i to bi se trebalo dogoditi do kraja marta. Biće proglašeno vanredno stanje, banke će u potpunosti ostati bez novca pa izvadi sav novac na vreme. Bežite iz velikih gradova jer tamo će biti pakao u kojem ne želite biti kada se to dogodi.“

Ne možemo znati kolika je ova situacija tačna, ali o privrednom kolapsu u SAD-u govori se već duže vreme. Cilj ovog, zapravo isceniranog i planiranog kolapsa, nije samo raspad SAD-a, nego i kolaps koji će izazvati domino efekat globalnih razmera.

Znakovi raspada SAD-a sve su vidljiviji, nezaposlenost je zaista rekordna, broj beskućnika se drastično povećava iz dana u dan, tako da ljudi već sada osećaju da nema povratka, već da sve ide prema svome vrhuncu, a to je put potpunog raspada – bankarskog, ekonomskog i društvenog sistema.

Ni druge zemlje sveta ne osećaju se bolje u ovome trenutku. Ova ekonomska kriza traje već dugi niz godina i iako svi mejnstrim mediji sveta glasno govore kako će se stanje popraviti, činjenice govore suprotno. U svakom trenutku svakoga dana stanje u celom svetu sve je lošije pa je krajnji ishod raspada neophodan. Da bi krenulo na bolje, svet će se morati bukvalno resetovati!

[adsenseyu1]

Pogledajmo neke od znakova da svet u skladu sa SAD-om ide prema svome ekonomskom krahu.

1. Stopa nezaposlenosti u Grčkoj prešla je 30%, što je alarmantno!
2. Stopa nezaposlenih kod mladih u Grčkoj prelazi neverovatnih 68% , što je dokaz da mesta za budućnost u ovom sistemu nema!
3. Procenat loših kredita u Italiji sistematski je na rekordnom nivou ikada, što se ne može dobro odraziti na privredu!
4. Italijanska industrijska proizvodnja značajno je pala u decembru i, takođe, Italija je na ivici kolapsa!
5. Broj radnih mesta u Francuskoj u poslednjih 32 meseca porastao je za samo 30 mesta, što je novi rekord ikada postignut.
6. Ukupan broj poslovnih neuspeha u Francuskoj u 2013. bio je čak duplo veći nego u godini kada je kriza kao bila na vrhuncu!
7. Cene nekretnina u Španiji nenormalno i nezaustavljivo padaju, što je dokaz da se kriza produbljuje!
8. Državna i politička previranja u Turskoj su van kontrole. Vlada takođe poseže za vodenim topovima kako bi stanje i nezadovoljstvo, te neimaštinu građana, doveli u red!
9. Stopa inflacije u Argentini sada je viša od 40%, a argentinski peso se apsolutno urušava.
10. Bande naoružanih razbojnika lutaju ulicama Venecuele što je dokaz početka ekonomskog kolapsa i haosa u toj napaćenoj zemlji, a očekuje se eskalacija.
11. Kina je blizu toga da devaluira. Deflacijski efekti toga osetiće se po celoj planeti.
12. Tu je i značajan dug kineskih firmi uglja , objavljen prošli petak : Visoki investicioni prinosi od kreditom opterećenih firmi ugljenom nisu se vratili investitorima što je znak novog finansijskog stresa u kineskom bankarskom sektoru !
13. Japanski Nikkei indeks akcija pao je za 14% samo u 2014., što je neverovatan pad za samo mesec i po dana.
14. Ukrajina – šta se može još reći? Potpuni slom, ekonomski i društveni!
15. Stopa nezaposlenosti u Australiji postigla je rekordan nivo u poslednjih 10 godina.
16. Centralna banka Indije u panici je zbog načina na koji FED zaoštrava mere i tako utiče na njihov monetarni sistem.
17. Jedan od najuglednijih ekonomista Gane, zemlje u zapadnoj Africi, izjavio je da će se njihova ekonomija u potpunosti srušiti do juna!
18. Tu su i misteriozne smrti bankara koji su se poubijali u najboljim godinama života. Čak 5 sumnjivih smrti bankara u poslednjih mesec dana nagoveštaj je da nešto s bankama nije u redu.
19. Američko tržište akcija kao da oponaša stanje iz 1929., znači haos.

Svi ovi znakovi, ali i bezbroj drugih situacija, pokazuju nam da ovo stanje kad-tad treba da eskalira. Hoće li početak kraja krenuti iz SAD-a, ostaje nam da vidimo.

U pitanju je možda samo šest nedelja, stoga budimo strpljivi, brzo ćemo videti.

(Dnevno)

[adsenseyu2]

Share this post: