Italijanski naučnik: Jedan od glavnih uzroka porasta broja homoseksualaca su vakcine!

Vakcine su uzrok homoseksualnosti?

Svaka vakcina stvara homoseksualnost jer sprečava formiranje ličnosti. To je mikrooblik autizma. Videćete koliko će biti homoseksualaca u sledećoj generaciji, to će biti katastrofa.

Vakcine, te sumnjive hemikalije, lekari ubrizgavaju u decu od prvog dana rođenja deteta, a bez da vam pokažu omot, sastojke ili uputstvo vakcine.

Vakcine, mešavine hemikalija, se pod obavezno daju deci na preporuku Svetske zdravstvene organizacije bez da se sagleda prava istina stvari, da se proveravaju nuspojave, bez da se proverava sama vakcina, da se na iste nuspojave reaguje.

Poznato je da je Bil Gejts, filantrop i jedan od najvećih finansijera vakcina na planeti, javno rekao da će vakcine poslužiti depopulaciji stanovništva, odnosno smanjenju broja stanovnika na Zemlji. Ali, svi samo odmahuju rukom jer mainstrem mediji tvrde kako je vakcina preko potrebna, neophodna i obavezna. Kao da su papagaji, a ne mediji koji bi trebali objavljivati i onu, ne tako lepu, drugu stranu priče o vakcinama.

Uz more naučnika, lekara, farmaceuta ali i brojna svedočanstva ljudi kojima je vakcina doslovna uništila život, ništa se ne menja. Jer, proizvođači vakcina su kompanije koje mogu kupiti sve. Pa i medije i zvaničnike Svetske zdravstvene organizacije. Vakcine dokazano mogu uzrokovati svašta, ali ono što je 70–godišnji novinar, naučnik i pobornik alternativne medicine, Gian Paolo Vano rekao za ‘Vice Itali‘ još prošle godine u jeku kampanje za prava homoseksualaca, naprosto je šokiralo sve.

Nakon intervjua za ovaj italijanski list izvrgnut je brojnim napadima i pretnjama.

Ovaj naučnik je ustvrdio da vakcine od dece stvaraju homoseksualce (što se slaže s depopulacijskim planovima Bila Gejtsa op.a.). To je objasnio sledećim rečima.
 
– Detetu se da vakcina, dete potom raste i pokušava da nađe svoju ličnost, ali ako je u njemu prisutna živa ili druge supstance prisutne u vakcini, dete postane gej. Problem će posebno postati prisutan u sledećoj generaciji, jer kad homoseksualci budu imali decu, deca će nositi u sebi DNK bolesti njihovih roditelja. (…) Svaka vakcina stvara homoseksualnost, jer sprečava formiranje ličnosti. To je mikrooblik autizma. Videćete koliko će biti homoseksualaca u sledećoj generaciji, to će biti katastrofa.

Ali, Vano nije mrzitelj homoseksualaca, on ne krivi nikoga jer su, kaže, bolesni.

– Ne bih krivio nekoga ko boluje od raka ili srčanog udara, rekao je.

– Ali moramo reći da je to bolest, nešto što ne poštuje prirodni poredak. Jedan od glavnih uzroka su vakcine, koje idu protiv života, uznemirujući naš um. Dokaz je veliki porast u broju homoseksualaca. Otkada je počela masovna vakcinacija, ovo je rezultat, zaključio je Vano.

Uzrokuju li vakcine homoseksualnost ili ne, ostavljamo vama na razmišljanje. Ali, vakcinacija ne bi trebala biti obavezna, pogotovo ne u vreme koje navodno zazire od bilo kojeg oblika totalitarizma.

A šta je prisilna vakcinacija negoli prisila?

(Dnevno.hr)

Share this post: