ITALIJANSKI SENATOR: Pozivam premijera da objavi tajni sporazum ITALIJE i SAD o KEMTREJLSIMA!

„Avioni koji putuju kroz naš nebeski prostor, prskaju teške metale u atmosferu i šire se, stvara se zagađenje vazduha i kiše koja je izuzetno štetna za našu poljoprivredu i za čoveka“ rekao je Scilipoti i dodao „ta otrovna kiša pada po našoj zemlji i po nama“.

Jeste li primetili da se broj slučajeva Alchajmerove bolesti i autizma drastično povećao? Centar za kontrolu bolesti u SAD-u je priznao da se broj autističnih ljudi udvostručio u poslednjih 10 godina, a da više od 5 miliona Amerikanaca pati od demencije.

Postoji nekoliko uzroka demencije, ali uz masovno hranjenje GMO otrovnom hranom, najveći uzročnik su, tvrde teoretičari zavere, kemtrejlsi. Oni, kako kažu, napadaju ne samo SAD nego i sve narode koji s njima imaju potpisane tajne ugovore o hemijskom inženjeringu.

Italijanski senator Domeniko Scilipoti je najavio da će otpečatiti istinu o kemtrejlsima skrivenu u tajnim dokumentima i ugovorima Italije s SAD-om. Naime, ovaj senator javno je pozvao premijera da objavi dokumente o „tajnom američkom oružju za kontrolu vremena“ – kemtrejlsima.

Razlog je taj što SAD, prema njegovom mišljenju, ne poštuje tajno potpisan ugovor iz 2003. godine, kada je Italija navodno dopustila da  „letelice smrti“ lete italijanskim nebom.

Taj ugovor je, kako kaže senator, potpisao tadašnji ministar odbrane Antonio Martino koji je dozvolio „klimatsko istraživanje“.

Sada Scilipoti želi da otvori državnu tajnu o kemtrejlsima. „Avioni koji putuju kroz naš nebeski prostor, prskaju teške metale u atmosferu i šire se, stvara se zagađenje vazduha i kiše koja je izuzetno štetna za našu poljoprivredu i za čoveka“ rekao je Scilipoti i dodao „ta otrovna kiša pada po našoj zemlji i po nama“.

„Već više od 10 godina ceo prostor SAD-a i Kanade zaprašuju minimalno jedan sat dnevno aerosolnim napadom iz vazduha. Koriste se otrovni i teški metali, hemikalije, i drugi otrovni sastojci. Niti jedan mainstream medij neće to objaviti niti istražiti.

Sistematski američki ministar odbrane zaprašuje naše nebo, ali i nebo drugih zemalja koje imaju potpisan ugovor s nama, sve to pod plaštom „klimatskih istraživanja“, a u suštini strateškog aerosolnog geoinžinjeringa“ zapisano je u evidenciji dr. Ilya Perlingueri, na stranici Global Research.

Scilopoti je sada javno prozvao italijanskog premijera da javnosti kaže istinu o zaprašivanju. Ostaje da se vidi da li je u igri mnogo više od klimatskih istraživanja.

(Dnevno)

Share this post: