NEPOBITAN DOKAZ POSTOJANJA KEMTREJLSA: Pilot zaboravio da isključi sistem pa je snimljen prilikom sletanja! – VIDEO

Šveđani tužili vladu

Pilot komercijalnog aviona napravio je strašnu glupost i nepobitno dokazao postojanje kemtrejlsa, kada je prilikom sletanja jednostavno zaboravio da isključi „sistem“, pa su kemtrejlsi bili vidljivi na vrlo maloj visini, a što su zabeležili ljudi, kao i bezbednosne kamere na aerodromu.

Naime, avion je i sletajući na pistu još uvek puštao otrove u vazduh, što se do sada nikom nije dogodilo. Ovo je prvi empirijski, vidljivi dokaz za ljude koje su nazivali „teoretičarima zavere“, a koji su tvrdili da avioni u atmosferu ispuštaju nedozvoljene aerosole bez znanja čovečanstva i na štetu istoga.

Nakon prikazivanja ovog snimka, mnogi građani su najavili podizanje privatne tužbe protiv vlade SAD-a jer sada u rukama imaju dokaz za njihovo postojanje.

Snimak dokazuje da uprkos sletanju aviona po maglovitom vremenu, kemtrejlsi u ovom slučaju ne mogu biti demantovani vremenskim neprilikama, jer je na snimku vidljivo kako tragovi ne dopiru iz mlaznih motora kako skeptici oduvek zagovaraju.

Drugo, na snimku je vidljivo da iz krila ne izlazi samo voda već se jasno vide mlaznice koje izlaze iz nekoliko delova krila ovog aviona što ne bi bilo moguće da su u pitanju kondenzacioni tragovi.

Pogledajte video i prosudite sami!

(Dnevno)

Share this post: