Politikolozi objavili šemu po kojoj centri moći menjaju sudbine čitavih država i stvaraju nov svetski poredak

Vladari

Analizirajući zbivanja u savremenom svetu, politikolozi su prepoznali i objavili šemu po kojoj centri moći menjaju sudbine čitavih država i stvaraju nov svetski poredak.

1. Uzmi jednu državu koju želiš za svoj cilj – i nazovi je kriminalnom državom.

2. Podržavaj lokalne teroriste (u toj istoj državi državi) i govori o njima kao o „borcima za slobodu“.

3. Napravi maksimalnu štetu među civilnim stanovništvom – i zahtevaj što pre međunarodne sankcije i međunarodne snage za intervenciju!

4. Kritikuj izbore u toj državi i zahtevaj kontrolu nad njima. Govori da ti izbori nisu slobodni, da su lažirani i da je tamošnja vlada diktatorska.

5. Širi ciljane laži – to se naziva „međunarodni medijski odjek“.

6. Konačno umarširaj u tu državu i uspostavi kontrolu nad njom – nazovi to „mirovna misija“, „oslobađanje“ ili „humanitarna intervencija“.

7. Iznesi sve resurse te države i prisvoj ih – nazovi to „stranim investicijama“ i „obnavljanjem“ (te iste države).

Ovako je još jedna država „oslobođena“ i „demokratizovana“. A sada ponavljaj ovaj postupak toliko često dok sve države koje se suprotstavljaju „poslušnosti“ ne budu „oslobođene“.

Pritom ne treba voditi računa o ljudskim životima (osim o vlastitim), a za propagiranje svog dobročinstva i „istinitog“ izveštavanja treba obilno koristiti medije. Kada je misija obavljena, okončaš ovu misiju, pa staviš celo svetsko stanovništvo pred izbor: ili ćutite ili ćete doživeti „sudbinu terorista“.

Sada su mir, sloboda i ultimativna sposobnost delovanja za slobodno imenovane članove jedne svetske vlade privedene kraju – „za dobrobit celog čovečanstva“.

(Nezavisni.hr)

Share this post: