Poznati teoretičar zavere nađen mrtav: „AKO MI SE NEŠTO DESI, ISTRAŽITE TO“ – VIDEO

Misteriozna smrt

foto: Facebook

Teoretičar zavere pronađen je mrtav u Poljskoj samo par dana nakon što je poslao poruku svojoj mami da obavezno sprovedu istragu ako mu se nešto dogodi.

Maks Spenser (39), otac dvoje dece, umro je na krevetu u stanu u Varšavi, gde je trebao da priča  na konferenciji o teorijama zavere i NLO. Smatra se da je umro prirodnom smrću, ali nikakva autopsija nije obavljena.

– Pošto se bavio istraživanjem NLO-a i kako vlada zataškava stvari tog tipa, pretpostavlja se da je imao mnogo neprijatelja koji bi želeli da ga vide mrtvog – kaže njegova majka Vanesa Bates (63).

U jezivoj poruci koju je poslao majci samo par dana pred smrt Maks je napisao da je u nevolji i da obavezno istraže ako mu se nešto dogodi.

Foto: Facebook

foto: Facebook

– Postao je veoma poznat u svetu teoretičara zavere, pa je pozvan da priča na njihovoj konferenciji u Poljskoj u julu ove godine. Smestio se kod žene koju nije dugo poznavao i ona mi je rekla da ga je pronašla mrtvog na krevetu. Međutim, mislim da je Maks istraživao nešto što nije trebao i da ga je to koštalo života – kaže njegova mama.

Priča se da je Maks povraćao crnu tečnost kada je umro u Varšavi. Teoretičari zavere smatraju da će te ućutkati ljudi u crnom ako se previše približiš istini, pa samim tim mnogi veruju da su Maksa ubili vladini agenti.

– On je bio čovek u dobroj formi i ne bi mogao tek tako da umre na krevetu. Poljske vlasti su mi rekle da je umro prirodnom smrću ali niko nije obavio njegovu autopsiju – ističe mama Vanesa.

Patolog iz istočnog Kenta je obavio ispitivanja tela ali njegova majka još uvek nije dobila rezultate.

– Sigurno nije pretrpeo neke fizičke povrede ali je verovatno otrovan pa mi je zato veoma važno da dobijem rezultate autopsije. Njegovi brat i sestra, kao i njegova deca, neutešni su zbog njegove smrti. Samo želimo da znamo istinu – dodaje Maksova majka.

Foto: Facebook

foto: Facebook

Pogledajte video:

(Telegraf.rs, Izvor: thesun.co.uk)

Share this post: