Predviđanja za 2014: Eliminacija „Južnog toka“, počinje „Rusko proleće“, secesija Teksasa, Turska ulazi u Srbiju….

Consulting Crystal Ball for Future of Earth

Glavna meta SAD biće rat za gasovod. Šta to znači? Evropa troši mnogo gasa za grejanje, a to je – mnogo miliona evra. Sada taj novac ide glavnom protivniku – Rusiji! Dakle, mora se eliminisati gasovod Južni tok, a to znači da u državama kuda on prolazi treba instalirati antiruske političare (ako to već nije urađeno), čiji bi zadatak bio – opstrukcija gradnje gasovoda.

Nekima će nova godina biti bolja nego prethodna. Tokom 2014. u SAD će lagano dolaziti do ekonomskog poboljšanja i povećanja zaposlenosti. Nova „mantra”, koju će svi ponavljati biće – „štednja”.

Građani Amerike željni su mira i spokoja, rado bi se okrenuli radu, no politička elita na Istočnoj obali koja vlada državom, pod pritiskom Izraela, insistira na realizaciji plana sprovođenja Novog svetskog poretka, koji ima za cilj uništavanje Irana, guranje obnove velike Turske, potkopavanje Rusije, destabilaziciju Kine, uz pomoc Ujgura (turski narod koji živi u Kini), muslimana i kritičnih intelektualaca, iza kojih stoji Sorošev zločinački tim. Ovo za 2014. predviđa (skoro)vidoviti pisac Dejan Lučić, „čovek koji zna”.

Glavna meta SAD biće rat za gasovod. Šta to znači? Evropa troši mnogo gasa za grejanje, a to je – mnogo miliona evra. Sada taj novac ide glavnom protivniku – Rusiji! Dakle, mora se eliminisati gasovod Južni tok, a to znači da u državama kuda on prolazi treba instalirati antiruske političare (ako to već nije urađeno), čiji bi zadatak bio – opstrukcija gradnje gasovoda.

A na koji su način megabankari Jakova Rotšilda rešili da eliminišu konkurenciju i prigrabe posao? Tako što su odlučili da naprave gasovod Nabuko, koji bi vukao gas iz Irana, sa kavkaskog područja ili iz priobalja Sirije. Da bi se to realizovalo, treba dovesti marionetske režime u Siriju, Iran i sve kavkaske republike koje su nekada bile u sastavu SSSR-a.

Tokom 2014, američkog predsednika Baraka Huseina Obamu pritiskaće predsednik vlade Izraela Benjamin Netanjahu, ali i jevrejski lobi – da završi započeto, uprkos tome što je on svestan da je to možda početak Trećeg svetskog rata. Istovremeno, bunt protiv elite koja vlada u SAD „kuca“ na prostoru suprotno od Istočne obale.

Teksas i druge države prete secesijom. Oni koji su doveli Obamu na vlast, pre svega Soroš, kao desna ruka Jakova Rotšilda, savetovaće mu perfidnu igru protiv sopstvenog naroda, čak i osmišljeno smanjenje populacije uz upotrebu virusa, zemljotresa, tornada… Barak Obama shvata odavno da je doveden, kao crnac, da uradi nesto što će ga osramotiti i u istoriju uvesti kao negativan lik.

Rat za gasovod Nabuko samo je priprema uništavanja Izraela od strane onih koji su ga i stvorili i, u budućnosti – obnove države Hazarstan, na prostoru iznad Irana, između Crnog mora i Kaspijskog jezera, a na sever duboko u Rusiju. Zbog toga je u Tursku doveden islamistički režim koji treba da radi na obnovi osmanske vlasti u pravcu Kavkaza i prema Balkanu.

Turska, novcem dobijenim iz Saudijske Arabije i Katara ulazi u Srbiju, ali i u Bosnu. Obećanja o zaposlenju imaju za cilj ekonomsku okupaciju. Kupovina Čačanske banke samo je početak. Iza neoosmanizma stoji društvo kripto-Jevreja „Dolmeh“, koje je još u 17. veku stvorila britanska služba. Prva perjanica je predsednik Turske Abdulah Gul, koji je Jevrejin iz mesta Kajseri.

Druga perjanica je predsednik vlade, Režep Tajip Erdogan, koji je hazarsko- jermenskog porekla, znači, nije pravi Turčin, a žena mu je sirijsko-jermenskog porekla. Karakteristika članova tajnog društva „Dolmeh“ jeste da se predstavljaju većim muslimanima od muslimana i većim Turcima i osmanlijama – od samih Turaka. Narod u Turskoj to zna, pa im obrazovaniji mnogo ne veruju kad ih pozivaju u ratove protiv Sirije, a sutra i protiv Srbije i Rusije.

 

RAT NA VRATIMA?

Postoji pravilo u geopolitici koje kaže da imperije pucaju u trenutku kada naprave raskorak između svojih ambicija i materijalnih mogućnosti. Glavni stožer protivnika rata po celom svetu su veterani tih istih ratova, koji su socijalno uniženi. Mnogima su banke uzele kuće. Tu su i oni najureni iz CIA-e koji su se borili protiv islamskih terorista koje su sami stvarali, a sada su ti teroristi udarna pesnica američke imperije na Kosovu, u Bosni, Siriji, Kini, Rusiji…

Odbačeni obaveštajci koji sada rade kao noćni čuvari i obezbeđenje u transportu novca, ili su kivni na Vašington zbog malih penzija, pokretački su duh pobune protiv Obame i njegovih gospodara. Organizacija koja okuplja ovu socijalnu grupaciju sebe naziva PATRIOTAMA…

Sudbina Baraka Huseina Obame u 2014. godini jeste da bude agresivan i krut pred svetom, a u suštini preplašen pred zadatkom koji mu nameću njegovi mentori. Rat sa Iranom može biti izbegnut, ako Ali Hamnej, verski vođa ove šiitske države bude lukaviji od Netanjahua, a to znači: ako primeni tehniku aikida, odnosno – energiju protivnika usmeri na autodestrukciju. Diplomatijom i prividnom poniznošću treba obesmisliti napad. Vreme radi za Iran, a ne za SAD! U toj situaciji može doći do likvidacije Obame, pod optužbom da je to uradio „Vevak“, tajna iranska obaveštajna služba, što bi bio povod za napad malim atomskim bombama na Teheran. Da li će magija Kabale zavesti mozak Obami ili će sufizam magova Irana neutralisati ludost – vreme će pokazati. Plašim se da je rat na vratima!

 

SUDBINA REPUBLIKE SRPSKE

Republika Srpska će biti na udaru SAD, preko Srba političara koji su na platnom spisku CIA-e, a koji to čak i ne kriju. Oni se nalaze na čelu opozicionih stranaka, ali i u bezbednosnim strukturama Srpske. Srbi, kao i obično, spavaju, misleći da će neko umesto njih spasti Srpsku.

Milorad Dodik se nada da će na izborima pobediti patriotizmom i logikom, no, to neće dati rezultate. Njegov ugled se medijski organizovano potkopava, a on ne uspeva da sprovede kontranapad. Ako želi da pobedi na izborima, mora da počisti oko sebe sve one koji su na nečastan način došli do novca, a onda da to uradi i kod protivničkih tajkuna. On ne može finansijski parirati opoziciji, jer će ona dobiti novac iz inostranstva bez ograničenja, a dovešće i strane stručnjake za marketing.

Šta će biti ako Dodik izgubi izbore? Zapamtite, Srbi, ono što opozicija govori protiv Dodika ima samo jedan cilj: da oni dođu na vlast i ništa više. Priče o „boljem sutra” kad oni đođu – samo su bajke, a to smo mi u Srbiji iskusili 5.oktobra 2000, i svaki put kad smo izašli na izbore. Uvek je gore nego što je bilo, a političari su sve bogatiji. Političari koji budu došli lagano će ispunjavati sve zahteve SAD i Turske, koji su jasni: ukidanje Srpske i njeno pretvaranje u regiju bez vlasti. Hrvati neće pružiti ruku Dodiku, jer će im biti obećane investicije od strane Arapa i SAD, možda i od Nemačke.

Bošnjaci se nadaju boljem ako Srpska propadne, jer imaju nedosanjan san o državotvornosti. No, prvi njihov prvi zadatak biće da se reše ubilačkog klana naslednika Izetbegovića, koji imperijalnom retorikom pali Sandžak. Ako to ne urade, onda će biti realizovan plan o doseljavanju desetina hiljada siromašnih Arapa u Sarajevo, u prazne stanove, što će izazvati socijalne nemire, a možda i džihad protiv nevernika.

Vehabije dobijaju novac iz Saudijske Arabije i Katara, preko humanitarnih organizacija koje imaju sedišta u Londonu ili Istanbulu. Povratak Turske na Balkan do Cazinske krajine deo je plana koji podrazumeva i okupaciju juga Srbije, sve do Niša. Pad Dodika znači kraj Srpske, ali i opstanka Srba i Hrvata, u ovoj budućoj islamističkoj drzavi. Ostaje da vidimo – da li će pamet ući u Bosnu?

 

KO KONTROLIŠE VEHABIJE

U Raškoj oblasti ili Sandžaku ekonomska situacija je loša, kao i u celoj Srbiji, ali tamo sve dobija drugu konotaciju, jer neke verske vođe na socijalnu bedu dodaju i breme mržnje prema susedima koji su manjina. Pretnje Srbima podsećaju na one na Kosovu i Metohiji. Iza ovih udaraca u ratne bubnjeve nalaze se, naravno, prsti stranih službi! Analizirajmo – ko je u prvom planu? Prva koju primecujemo je Turska, njen čuveni MIT koji deluje strategijski duboko, „merkajući“ Bugarsku, Grčku, Makedoniju, Kosmet, Sandžak, Bosnu, južnu Srbiju sve do Niša. To je neoosmanski san koji ima podršku od SAD i Britanaca, što znači da su tu prisutne i njihove službe.

Kada znamo da je u Sandžaku prisutna islamska sekta vehabija, koju je u 18. veku osnovao britanski agent Hamfer, a nametnuta je kao zvanična religija u Saudijskoj Arabiji i Kataru, onda znamo kakva bi bila budućnost nemuslimana, kad bi ova sekta ojačala.

Sada saberimo tajne službe! Britanski MI-6, turski MIT, zatim saudijska tajna služba, koja deluje preko svojih bivših studenata indoktriniranih ekstremizmom, ali i novcem. Tu su i albanaska i kosovska obaveštajna služba i, naravno – i austrijska i nemačka. Zašto su one prisutne?

Plan je da se Turska zelenom transverzalom vrati u Evropu, toliko da se graniči sa Nemačkom! Austrijska tajna policija kontroliše vehabije u Beču, dajući im logistiku, uz obećanje druge strane da neće remetiti miran zivot i turizam. Nemci planiraju da u ovaj deo bivše Jugoslavije vrate Turke, gastarbajtere, koje bi kao pronemački živalj naselili na prostoru Sandžaka, južne Srbije (sa Nišem), i u delove Republike Srpske, kada je i ako je budu ukinuli. Srbija treba da bude svedena na Beogradski pašaluk.

A šta nas konkretno očekuje 2014. godine u Raškoj? Pre svega, zaoštravanje retorike Zukorlića i njegovog uticaja na mlade, ali i lagano opstruiranje ovog verskog lidera koji želi da postane neka vrsta ajatolaha, jer većina hodža zna da im sreću ne može doneti rat sa komšijama, već samo rad njihove dece u fabrikama. Srećna je okolnost što Zukorlića muslimani smatraju za nedoraslog političara i lošeg tumača Alahovih zakona, koji drekom srami svetu knjigu Kuran! Sandžak od rata mogu spasti samo oni koji su tiha većina, a muslimani su. Znači, u Raškoj 2014. godine neće biti terorizma, ali može biti – terora!

 

HUŠKANJA U VOJVODINI

Srećna je okolnost za srpsku državu što su svi lideri zagovaranja pretvaranja Vojvodine u republiku, a zatim za njenu secesiju – inferiorne ličnosti koje to rade po zadatku, pre svega, starih kontraobaveštajnih struktura, kao agenti provokatori, koje su onda preuzeli obavešstajci BND (Nemačke obaveštajne službe) kao svoje i omogućili im da se prilično obogate preko političkog delovanja – korupcijom. Ima tu i nešto britanskih agenata, koji su to postali porodičnim nasleđem, jer su im roditelji bili inkorporirani u Titov komunistički sistem koji je zagovarao autonomaštvo.

Šta ce biti sa Vojvodinom u 2014. godini? Biće žustrih diskusija, podstaknutih i iz Evropske unije, kako bi se dala teritorijalna autonomija Mađarima na severu. Biće i huškanja desničara, koji će tučama provocirati Srbe, kako bi njihovo hapšenje bilo predstavljeno kao politički progon. Cilj je postepeno iseljavanje Srba iz takozvanih mađarskih sredina, kao što su to radili Albanci na Kosmetu. Korak po korak, batine po batine…Temerin po Temerin…

Priča o putu Srbije ka Evropskoj uniji liči na svlačenje pred skok u bazen sa zaleđenom vodom. Srbija mora da „skine” Kosovo, kao kaput, zatim Rašku – kao sako, a onda Vojvodinu – kao pantalone. A onda će joj, na ulazu, reći da – gologuze ne primaju!

Moj savet svim mislećim ljudima u Vojvodini: borite se protiv GMO, ako želite da svi preživimo – Srbi, Mađari, Rusini, Rumuni… GMO je demokratska tvorevina: ubija sve redom.

 

BIĆE NEŠTO RUSKOG FAKTORA

Da li će biti ruskog faktora na političkoj sceni Srbije – mnoge interesuje. Nejasno je, doduše, i zašto ga nema svih ovih godina, kad mi dobijamo batine od Zapada, kao – „mali Rusi”. Da li će gasovod Južni tok to promeniti i staviti u fokus ruske politike Srbiju? Mnogi od vas očekuju da će Rusi najzad shvatiti da je neophodno ovde napraviti jednu prorusku stranku, kada ima toliko probritanskih, proameričkih i pronemačkih. Naravno da prosrpske ne postoje, jer je za osvajanje vlasti potrebno 10 miliona evra. Takva stranka bi nastala ujedinjavanjem srpsko-ruskih društava, i uz minimalna ulaganja i uz obećanje da će Rusi investirati u poljoprivredu i garantovati otkup – dobila bi većinu.

Bojim se da do toga neće doći! Postojao je, očigledno, dogovor da Srbija ostane u zagrljaju Zapada, jer je tamo bila od Oktobarske revolucije. Bajka o tome da smo bili nesvrstani i da smo vodili samostalnu politiku mogla je da prođe dok su mediji bili kontrolisani. Sada se zna da je Tito bio britanski agent i da je nesvrstanost smišljena u Londonu, a ne u Beogradu, kako bi se dekolonijalizovane zemlje odvukle od zagrljaja komunizma. Od Staljinovog raskrinkavanja Tita, mi smo bili pod patronatom Pentagona i CIA-e.

Znači, ostajemo prignječeni Zapadom, preciznije receno – OKUPIRANI, a Rusi provlače svoj gasovod i govore nam da ne mogu biti veći Srbi od naših političara, kao da su oni zaista – naši! To je realnost.

Dakle, da li Rusi dolaze? Odgovor je: da, u meri koliko je to njima korisno. Oni neće stvarati svoju stranku, već će aktivirati svoje ljude u Naprednoj stranci. Jasno je da su Nikolić i Bačević, kao i neki drugi, okrenuti ka Moskvi i Pekingu, a da su Vučic i neki drugi okrenuti Vašingtonu, Londonu i Berlinu. No, da li je zaista tako? Da li Tomislav Nikolić i Milan Bačević uopšte imaju vlast? Da li Rusi mogu da mu veruju i u vezi sa podrškom gasovodu? Ako američki-srpski političari podupiru rusku priču, onda ruska tajna služba radi loše ili – suviše dobro! Ko će koga nadmudriti – vreme će pokazati.

Prorusko krilo postoji i u Koštuničinoj stranci, dobiće na uticaju i možda i dići ovu stranku iz mrtvih. Problem je uvek faraonski odnos prema mlađim i pametnima, koji mogu da poremete mir u piramidi. Koštunica, kao i većina političara kod nas, trči za događajima, ne kreira ih. Tokom 2014, on će ili otići, ili će stranka nestati.

A da li će Srbija kliziti ka NATO paktu, uprkos ulaženju Rusa u biznis? Hoće. Za to se neće pitati narod, kao što ga niko nije pitao ni za predaju Kosmeta. Ako uđemo u NATO, postajemo meta ruskih raketa sa nukleranim glavama. Hoće li Srbija i dalje izvršavati naloge Zapada, bez obzira što joj donose štetu? Hoće, jer su sve stranke oslonjene na Zapad, preciznije, na instruktore u Londonu, tako da nema ko da ih zaustavi na izborima. Politički program naprednjaka i demokrata je isti, razlikuju se samo u bojama, a ostale stranke služe za zamajavanje naroda.

Prema tome, Rusi dolaze, zbog sebe, sa osmehom i ljubavlju. Na nama je da aktiviramo 100 pametnih Srba u Rusiji i to promenimo. Lobiranje je čudo, a za to je potrebna volja i pamet, ne uvek i novac. Mi znamo da hoćemo da stvorimo Sjedinjene Srpske Države i da povratimo Kosmet, a za to nam je potrebna podrška Rusije i Kine. Treba da uklopimo svoje ciljeve u planove moćnih drzava, kako bismo uspeli u tome, zar ne? Ko zna cilj – pronalazi put!

 

PLANOVI ZA RUSIJU

Tokom 2014 godine, Vladimir Vladimirovič Putin mora da izvrši veliku moralnu reformu u zemlji, a pre svega u svom okruženju, kako bi vratio poverenje naroda u državu i sebe. U suprotnom, kreće njegovo lagano silaženje sa vlasti. Korupcija kao kancer izjeda sve pore društva, a ona je najveća na vrhu. Energetski sektor i rudna industrija su profitabilni, ali

ne i ostalo, sve tavori… Prosperitet je u okruženju Moskve i Petrograda, a inercija i besperspektivnost van tih zlatnih krugova.

Britanska i američka tajna služba će u 2014. godini raditi na rušenju legende o Putinu, velikom i uspešnom vođi, preko nezadovoljnih Rusa, a sve manje preko kompromitovanih Hazara. Postoji tajni plan o stvaranju desničarskih omladinskih pokreta koji će zagovarati povratak monarhiji i pravoslavlju, kao zvaničnoj ideologiji države. MI-6 će pronaći harizmaticnog, visokog, lepog Rusa, kao lidera pokreta koji će imati u svom nazivu reč OTADŽBINA . Britanski, američki, ali i arapski mediji, daće mu podršku, predstavlajući ga kao pravoslavnog nacistu, mrzitelja muslimana. Uzgred će mu zalepiti etiketu i da je antisemita! Ako bi takav lider jednog dana pobedio, cela Rusija bi bila satanizovana, kao – nacistička!

Cilj je da Putina ruše patriote, koji će u isto vreme nesvesno vršiti pripremu građanskog rata sa muslimanima. Retorika tih desničara, nacionalista, baziraće se na stvarnom stanju u državi, o postojanju klase bogataša koji su to postali pljačkom države, a koji su većinom Hazari, i na sve nesnosnijem ekonomskom stanju običnog naroda. Putina će nazivati uspavanim reformatorom jer sve radi sporije nego što treba – novi veliki rat se primiče, a armija je nespremna. Kritikovaće se oficirski kadar koji je na visoka mesta došao preko veza, a ne znanjem. Lider omladinskog desničarskog pokreta optuživaće režim da je u dosluhu sa čečenskom mafijom u distribuciji droge, a da je alkoholizam anestetik za narod – kako ne bi video stvarnost.

U svemu ovome pomagaće im iste osobe koje su rušile Miloševića, agenti CIA-e, iz srpskog Otpora. U ime demokratije i boljeg sutra, punih usta rodoljublja, sa zapadnim tajnim službama, rušiće Putina. Operacija će biti varijanta „ruskog proleća”. To je jedan deo tajnog plana koji imaju MI-6 i CIA. Ideja je da ovu desničarsku organizaciju uvedu u rat sa islamskim mafijama koje bi se pretvorile u oružane formacije. Cilj je lagano izazivanje terorizma na ulicama gradova i destabilizacija Rusije.

Britanci uvek prave obe zaraćene strane. Oni će stvoriti i naoružati Ruse koji sebe nazivaju patriotama, a koji će rušiti Putina, a u isto vreme će te grupe potkazivati šefu FSB (Ruske tajne službe) Aleksandru Borotnikovu. Paralelno sa tim, ojačaće vehabizam preko Saudijske Arabije, Katara i Turske. Napominjem da turska tajna policija ima zadatak, dobijen od MI-6 i CIA-e, da naoružava i podstiče islamske pobunjenike, ne samo u Rusiji, već i u Kini, jer obe zemlje je najlakše pokoriti autodestruktivnim građanskim ratom (što im je i ranije uspevalo).

Putinu ne preti opasnost od atentata 2014. godine, ali će ga potkopavati i patriote i izdajnici koji će biti vođeni nevidljivom rukom Džona Sojersa, šefa MI-6.

 

A SRBIJA?

Još nećemo bankrotirati, penzija će još biti, a radnici će živeti u nadi da će obećanja o investitorima i novim radnim mestima – baš njih zadesiti. „Telekom“ će biti prodat, ali plašim se će biti prodati i naši izvori čiste vode. Da bi pokrenuli industriju, vlast će dozvoliti da se otvaraju rudnici nikla, zlata, zeolita, ko zna čega…

Tokom 2014. godine, Zukorlić se sprema da bude veći nego što može. Vehabije čekaju samo njegov mig, a on ga čeka iz Londona i Stambola. Vučić će smiriti političku situaciju ekonomskim investicijama iz Turske i još jedne islamske države, pa će Zukorlić umuknuti, ućutkan od svojih.

U SPC će 2014. jačati ekumenski pokret i ljubav prema modernizmu i papi, što se lako otkriva praćenjem tokova novca. Kakva je sreća srpska svakog 25. decembra, kada u Patrijaršiji Anglikanska crkva vrši svoj verski obred; to nas podseća uvek na ljubav Engleza, koji nas više satrše nego Nemci. No, mi smo hrišćani, uvek okrećemo i drugi obraz.

Lagano će se u idućoj godini raditi na stvaranju Hrvatske pravoslavne crkve i, naravno, Bosanske pravoslavne crkve, još samo da se nekoliko vladika nacionalista, arhaičnih „Srbendi”, penzioniše ili kompromituje i – eto sreće u Londonu i Rimu. A kada su oni srećni, onda je i naša vlast, pa i mi…

A šta činiti? Pamet u glavu i nadmudrite pokvarene. Posvađajte Albance i Amerikance. Glavu gore, ničija ne gori do zore! Budite, Srbi, srećni, sada je bolje nego što će biti, ali u budućnosti, kada uzmete sudbinu u svoje ruke i probudite se, učinićete svoj život baš onakvim kakav želite. A, za sada, uživajte u 2014. godini – biće bolja od one posle nje!

(Novosti, Treće oko)

Share this post: