RUSI ČEKAJU SVOG MOJSIJA DA IZ UKRAJINE IZNESU SEBE I SVOJU ZEMLJU

vn

Nama nije potrebno ni njihovo zlato, ni njihova prvorođena muška deca. Rusima je potrebno da naprosto odu, ponevši sa sobom jedino svoju imovinu, to jest – svoju zemlju. Njima ništa više od toga nije potrebno, a za to nam treba svoj – ruski Mojsije.

Piše: Jegor Holmogorov

Rusiju u Ukrajini može interesovati samo jedno. Rusko stanovništvo.

Rusko stanovništvo sa teritorijama na kojima živi. Jer, nije mi jasno: zbog čega bi ti Rusi morali da napuštaju svoju zemlju, a još samo zato što je Ukrajina uobrazila da je ta zemlja – Ukrajina.

Za nas nikakve prijateljske Ukrajine ne može da bude. Sama priroda Ukrajine je u tome što je ona – pa ne-Rusija.

Ne postoji takođe i nikakav bratski narod. Suština Ukrajinca je u tome što je on – ne-moskalj.

Razbudi bilo kog osvedočenog Ukrajinca usred noći i pitaj ga: „U čemu je smisao tvog života“? Svaki će odgovoriti: „Živim u inat moskalju“.

Zato Ukrajinci i nisu zapali ni u kakav problem. Majdan, raspad zemlje, haos, Ljaško, Porošenko – sve to za njih nisu nevolje. To se njima sviđa i sasvim su zadovoljni.

Oni imaju samo jednu bedu koja ih je snašla – u funkcionisanju u režimu ne-Rusije došlo je do kratkog spoja. Izgubili su Krim. Umesto da se ukrajinuzuje – pobunio se Donbas. U tome je njihova nevolja. Zaista je tako.

Ako upitate Ukrajinca, sa kakvim problemima se Ukrajina suočava, on će vam reći: „Imamo samo jedan problem – napala nas je Rusija na čelu sa ku…vim Putinom, teroristi su podmuklo digli u vazduh avion sa našim momcima koji su leteli da ubijaju teroriste. Drugih problema Ukrajina nema“.

Spasavati Ukrajince danas od nečega moguće je jedino na način na koji su Nemce spasavali 1945. godine. Nikako drukčije.

Jedini zadatak Rusije zato je – Izlazak Rusa iz Ukrajine.

Nama nije potrebno ni njihovo zlato, ni njihova prvorođena muška deca. Neće nam biti potrebne protiv njih ni nebeske kazne, mada ih je njihova kaznena ekspedicija za svoja zverstva zaslužila.

Rusima je potrebno da naprosto odu, ponevši sa sobom jedino svoju imovinu, to jest – svoju zemlju. Njima ništa više od toga nije potrebno.

Sve što je nama potrebno jeste – ruski Mojsije.

(Fakti)

 

Share this post: