Stotine mladih žena sledi čoveka koji veruje da je Isus Hrist – VIDEO

indi kristo, foto dejli mejl

Inri Kristo shvatio je da je Sin Božji pre 35 godina i misija mu je pripremiti izabrane, one koji će preživeti nuklearnu katastrofu. Njegova najstarija sledbenica Abevere (86) prati ga 32 godine, a najmlađa ima 24

Brazilac Inri Kristo (66) veruje da je reinkarnacija Isusa Krista. Međutim, ne veruje to samo on, već i stotine njegovih sledbenica. Mnoge od njih žive s njim u „crkvenoj“ zajednici „Novi Jerusalim“ u Brasiliji.

U 35 godina propovedanja reči Božje proputovao je 27 zemalja, uhapšen je 40 puta  i zabranili su mu  ulazak u Veliku Britaniju, SAD i Venecelu.

Njegova najstarija sledbenica Abevere (86) prati ga 32 godine. Najmlađa ima 24, a upoznala ga je sa dve godine. Uzeo je ime Inri jer što je i pisalo na raspelu, Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum (Isus Nazarećanin, kralj Jevreja).

„Znam da širom Brazila i celog sveta ima bezbroj ljudi čija srca kucaju zajedno s mojim“, rekao je.

I pored toga što veruje da je Sin Božji ne slavi Božić jer je to samo dan kada bogati ponižavaju siromašne.

„Tužan je to dan za sve koji vide svet mojim očima. Deca bogataša hvale se svojim poklonima, dok siromašna deca dobijaju mrvice“, objasnio je.

Spoznao je da je Isus za vreme posta u Santijagu 1979. godine. Od detinjstva je pratio snažan glas u glavi, ali tek tada mu je rekao ‘ja sam tvoj otac’.

Njegov kompleks čuvaju psi, a hrane se domaće hranom koju sami uzgajaju. Njegova misija je da pripremi izabrane, preživele od neizbežne nuklearne katastrofe koja će kulminirati na kraju ovog haotičnog sveta, za novo društvo kojemu će cilj biti ispuniti božju volju.

 

(24sata)

Share this post: