VOJNI UDAR U SAD: U LAŽNOM SNEGU RADIOAKTIVNI ELEMENTI I VEŠTAČKI ORGANIZMI

U snegu koji nedeljama zatrpava Ameriku  pronađeni su razni metali, teški metali, patogeni, širitelji bolesti i radioktivne materije i veštački   stvoreni živi organizmi.

amerika vojna baza04

Snežna oluja opet je zahvatila severni deo SAD – a, sneg pada danima i ne topi se već nedeljama. Prošle nedelje se digla neverovatna panika zbog lažnog snega koji se ne topi poput običnog, na sobnoj temperaturi, nego mu treba mnogo više vremena.

U dodiru,  s jakim plamenom ispušta miris plastike. To tvrde ljudi širom SAD – a koji su reakcije snega snimali i mahnito puštali na iYou Tube kanal.

Naravno, lažni sneg odmah je povezan sa chemtrailsima i sistemom HAARP, odnosno tajnim vojnim oružjem.

Mnogi su upozoravali da je zapravo reč o običnoj subliminaciji odnosno o normalnoj pojavi pri kojoj sneg pod uticajem jakog plamena prelazi odmah iz čvrstog u gasovito stanje.

No, ta pojava ne može objasniti zašto se ovaj sneg ne topi ni na sobnoj temperaturi.

Pošto na to da vlasti ne žele da reaguju na hiljade prijava uznemirenih građana, oni su stvar preuzeli u svoje ruke.

Sneg je analiziran od strane pojedinaca i mnogih privatnih laboratorija širom SAD – a i rezultati su pokazali da sneg zaista sadrži velike količine aluminijuma i barijuma.

Na You Tube kanalu pojavila se još jedna analiza. Autor ovog videa govori: Svaku mikroskopski snimak u videu napravila sam ja . Sadržaj svake slike napravljen je od smrznutog uzorka. Moji naučni izvori iz vlade potvrdili su mi da je sneg lažan i pre nego sam im dostavila ove zastrašujuće fotografije.

Između ostalog, autor ovog videa govori kako je dobio potvrdu da je reč o vojnom napadu, no detaljni podaci su strogo tajni.

Ova analiza snega pokazala je sledeće : U njemu se nalaze različiti polimeri, jedan je beli “ čaršav “ sa rupicama u kojima se nalaze živi organizmi, kao i osiromašeni uran kojem je zadatak da spoji žive organizme sa neživim materijama, kako bi se napravila nova vrsta kiborga ( mehaničkih organizama ) jednoćelijskog organizma , zvanog  nanit.

U snegu se oslobađaju gasovi metana, zato su oblaci ponekad zeleni, napominje autor.
Pronađeni su i jednoćelijski organizmi koji spojeni sa polimerima stvaraju nano kiborg polimerna vlakna koja se koriste u 3d štampačima .

Pojava duge na čudnim i neuobičajenim mestima uzrok su mnogobrojnih nano čestica unutar veštačkog snega.

U snegu je pronađen i radioaktivni barijum te GMO organizmi koji su otkriveni 2010. godine ; pseudomonas sprzingae, a koji služe za stvaranje leda na niskim temperaturama sa ciljem uništavanja useva.

Pronađena su i dehidrirana ljudska krvna zrnca koja su u procesu stvaranja deobe u svrhu stvaranja kuge, odnosno epidemije.

Autor napominje kako je ćelijska membrana crvenih krvnih zrnaca otvorena i zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioc bolesti do domaćina.

Sve u svemu cilj je širenje epidemija i pandemija . Po svemu sudeći izvršen je vojni napad na američki narod .

Obzirom na to da ništa nije moguće tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, predlažemo da sve istraže svojeručno oni koji sumnjaju, jedino tako se može doći do informacija koje će zadovoljiti  razumevanje tajnog rata kojeg, sada je već gotovo sigurno, vode vlade protiv čovečanstva.

Za one koji nisu upoznati, depopulacija stanovništva prvi je plan koji se sprovodi od strane novog svetskog poretka, a to činiti kroz padavine koje padaju na čovečanstvo i više je nego pametna odluka jer tako u malo vremena utičete na veliki broj ljudi.

Pogledajte video :

(Dnevno)

Share this post: