„TEČNO ZLATO“: Nemojte da prosipate VODU u kojoj kuvate testenine

Male kuvarske tajne
Vodu u kojoj se kuvala testenina nikada ne bi trebalo da bacate, jer ona može da bude savršen dodatak sosu za testeninu, a na taj način će poboljšati ukus i teksturu samog sosa. Zbog svojih svojstava, ali i zlatkaste boje koju primi, voda u kojoj se kuvala testenina naziva se i tečnim zlatom. .Promenljiva { width: 300px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .Promenljiva { width:...

Skladište zdravlja: Pasta ruskog akademika Amosova je prava vitaminsko-mineralna bomba! – RECEPT

Recept
Ova mešavina je pravo skladište vitamina i mikroelemenata. Akademik Amosov je preporučivao postoperativim pacijentima ovu zdravu mešavinu za brz oporavak organizma. Izuzetno je korisna i za zdrave ljude. Pasta nadoknađuje deficit vitamina, posebno u zimskom periodu, sezoni gripa i prehlada. Ova mešavina je izuzetno dobra za jačanje kardiovaskularnog sistema i za jačanje imuniteta… Sastojci:...

Zanima li vas istina o fluoru?

Fluor ili ne?
Toliko internetskih stranica, foruma, portala, blogova raspravlja o fluoru. Toliko knjiga i dokumentarnih filmova ukazuju na njegovu štetnost. Na policama trgovina zdravom ishranom, lekovitim biljem se često mogu pronaći paste za zube bez fluora i mnogi alternativni lekari ukazuju na problem fluorizacije. Zar je moguće da nam je otrov tako suptilno nametnut kako bi nas polagano trovao, što...