ALEKS DŽONS: BRAĆA CARNAJEV SU ŽRTVE A NAPAD JE ISCENIRAN

Porodica Carnajev tvrdi da je njihovim sinovima podmetnut slučaj sa bombaškim napadom. Otac Anzor Carnajev, kaže da dobro poznaje sinove i da oni nikad nisu pokazivali radikalne ideje.

 

Prijatelji braće Carnajev tvrde da braća nisu nikad pokazivali znake radikalizma. To isto tvrde i njihovi roditelji. Otac braće je ostao u Rusiji u pokrajini Dagestan.

On tvrdi da njegovi sinovi Tamerlan i Džohar, nemaju nikakve veze sa bombaškim napadom i da im je cela zavera podmetnuta, ali ne zna zašto.

Anzor tvrdi da su njegovog sina planirano ubili a da će i drugog, da ne bi govorili.

Tetka mladića, Maret Carnajev kaže da se dečaci nisu ni ponašali po ortodoksnim islamskim načelima a da se Tamerlan počeo moliti tek prošle godine.

„Ne verujem da su dečaci napravili zločin“, zaključuje tetka.

Poznati teoretičar zavera, Alex Džons, tvrdi da je u pitanju sumnjiva stvar i da je dobio nekoliko dojava svedoka koji su bili na maratonu, a koji su mu rekli da je neko vreme pre eksplozije policija preko zvučnika pozvala masu da se mirno bez panike pomeri sa mesta na kojem je neko vreme iza troga eksplodirala bomba.

Tamerlan je maštao da bude profesionalni bokser

Policija je koristila pse specijalno obučene za pronalaženje bombi, a cela policijska akcija je prikazana kao vežba.

„Ovo sve mi smrdi na lažni iscenirani napad“, izjavio je Aleks Džons.

Već se čuju tvrdnje da je ovaj napad lažiran kako bi uz potporu učestalih ubistava širom Amerike, država ubrzala na krilima protesta, donošenje zakona o ograničavanju i potpunoj kontroli naoružanja u SAD.

Poznato je da u SAD već funkcioniše sistem video nadzora koji praktično prati svakog građanina od izlaska iz kuće do povratka.

Sistem kamera funkcioniše tako što objekat ulazi u domet jedne kamere i kada iz nje izlazi ulazi u domet druge, tako da se može pratiti ceo put nekog lica.

Zato je veoma sumnjivo to što se u snimku koji je pušten u javnost može videti kretanje braće Carnajev kroz kadrove koji se prelivaju, sa rančevima na leđima, ali ne i postavljanje bombi ako su ih uopšte imali, kao ni njihov beg bez rančeva.

Ono što je neverovatno to je tvrdnja da je i masakr u „Sandy Hook” kada je ubijeno 20 dece i 6 vaspitača planirana i instruisana iz tajnih službi kako bi se došlo do konačnog cilja, ukidanja i ograničavanja oružja u SAD.

Zločin u Sendi Huk

Teoretičari zavere podsećaju i na nerazjašnjeno navodno ubistvo Bin Ladena, gde dokazi nisu relevantni, a posebno je sumnjiva sahrana Bin Ladena bez ikakvih dokaza da je njegovo telo zaista bačeno u okean.

Mnogi su na internetu već videli foto analizu gde su prikazane fotografije navodnog Bin Ladenovog tela, za koje se kasnije otkrilo da su obična fotomontaža.

Dakle, niti se zna da je Bin Laden zaista ubijen, niti da je on zaista sahranjen.

Pojavile su se tvrdnje čak i snimci sa izjavama da je Bin Laden umro odavno i da je njegovo telo čuvano u zamrzivaču kako bi imali njegov DNK u slučaju potrebe.

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov, povodom napada u Bostonu je izjavio da je očigledno da su braća Carnajev žrtve tajnih službi.

Kadirov je takođe izjavio da ako su braća uopšte kriva za zločin u Bostonu, onda korene tog zla treba tražiti u Americi a ne Čečečniji, jer su braća praktično sazrela i vaspitana u Americi.

Lov na braću Carnajev

Treba znati da su se braća Carnajev u SAD nalazili 10 godina, da su za to vreme bili uzorni građani koji su poštovali obaveze.

Ako pođemo od ove tvrdnje lako ćemo opet stići do izjave koje su javno publikovane i to baš u SAD da je FBI svojim tajnim kanalima snabdevala oružjem bande iz Meksika i juga SAD kako bi preko zločina i pljački koje su vršene tim oružjem, vršili propagandu za donošenje zakona o zabrani prodaje oružja.

Očigledno je da količina oružja i broj ubistava u SAD postaju zaista zabrinjavajući i da se vlast sve teže nosi sa tim.

Skrušeni otac Anzor Carnajev

Vlast u SAD poseduje neograničen kapacitet za kontrolu građana putem sredstava koja su razvijena u naučnim institutima i istaživačkim centrima širom SAD.

Procena je da to ipak nije dovoljno u slučaju pokretanja nezadovoljnih narodnih masa, te da bi praktično naoružan narod mogao da napravi preokret u državnom sistemu SAD.

U tom svetlu se posmatraju i ovi događaji u Bostonu, kao i niz masavnih ubistava koji su uzburkali javnost Amerike.

Mora se naglasiti da razoružanje građana SAD nije ni malo lako jer je to tradicija koja postoji odavno a da ih podupiru moćni lobiji koji imaju veliki profit od prodaje oružja.

 

Miloš Krstić

Vestinet.rs

Share this post: