DA LI BIL GEJTS ZNA ZAŠTO ZAPRAŠUJE PLANETU?

Bil Gejts glavni lobista geoinženjeringa

 

Najnovija kontroverza koja će sigurno ući u debatu oko „globalnog zagrevanja“ uključuje potrošnju milijardi dolara za zaprašivanje Zemljine atmosfere sitnim česticama kako bi se navodno, sunčevi zraci odbili natrag u Svemir, i tako ohladili planetu. Istraživanje pojave „chemtrails“, koja je prisutna i prema izjavama iz Bele kuće, već 16 godina, pokazuje da taj projekt uglavnom finansira lično Bil Gejts.

Britanski Guardian izveštava kako Gejts, koji je snažni zagovornik globalnih interventnih programa koji nasilno utiču na velike grupe ljudi, sviđalo se to njima ili ne, troši nebrojene milione dolara iz svog ličnog bogatstva za finansiranje geo-inženjeringa.

Ova sredstva se koriste za proučavanje stvari poput, koliki su godišnji troškovi zaprašivanja atmosfere sa sitnim česticama sumpornog dioksida, otrovnog industrijskog nusprodukta povezanog sa ozbiljnim bolestima disajnog sistema.

 

Bill Gates i mala grupa njegovih saveznika, koji uključuju i suosnivača Skype-a Niklas Zennstroma i vlasnika Virgin Group-a, Sir Richard Bransona, prema Guardianu, troše ogromne količine novaca godišnje kako bi pogurali inicijativu geo-inžinjeringa širom sveta.

Oni tvrde da države poput SAD-a neće drastično smanjiti emisije stakleničkih gasova, pa je zbog toga „nužno“ zasipati atmosferu sa toksičnim materijama, poput oksida aluminijuma i barijuma, nađenih u tlu i kišnici na područjima zaprašivanja.

Ceo koncept geo-inženjeringa je, naravno, bezvezan. To vredi ne samo zbog činjenice da je „čovekom uzrokovano globalno zatopljenje“ muljaža na koju su ukazali i mnogi eminentni naučnici, već i zbog toga što se blokiranje sunčeve svetlosti i njegove topline ne čini logično ili ima ikakvog naučnog smisla.

 

Geo-inžinjering, međutim, daje vlasnicima projekta kontrolu nad svetskim vremenskim obrascima, dopuštajući im da manipulišu okolinom za svoj vlastiti dobitak, a sve u ime spašavanja planete. Blokiranje sunčeve svetlosti takođe, sprečava ljude da upijaju toliko potrebne ultraljubičaste B (UVB) zrake koji su odgovorni za stvaranje vitamina D u telu.

I dok zagovornici „chemtrails“ programa predstavljaju kako je zaprašivanje otrova u atmosferu neka potencijalna buduća intervencija, dokazi koji pristižu sa svih strana sveta upućuju na to da su „chemtrails“ u upotrebi već dugi niz godina. Pre nekoliko meseci objavljen je članak gde se navodi da je Bela kuća priznala takav program.

Više o ovoj temi možete saznati iz našeg članka „Na Srbiju bacaju otrov iz aviona„.

 

Share this post:

  • Pingback: Končno – Švedske vlasti priznale: ‘Chemtrailsi’ su stvarni, a ne neka teorija zavere! | ____________ ...................... MEDNARODNI OKOLJSKI CENTER()