Dr TODOR JOVANOVIĆ: „Sve bolesti je moguće izlečiti, ali doktori ubijaju ljude! Evo i kako…“ (VIDEO)

Primarijus dr Todor Jovanović Foto A. Mišić

Primarijus dr Todor Jovanović Foto A. Mišić

Gost emisije „Intervju“ bio je primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović, široj javnosti poznat kao lekar i pronalazač preparata TODOXIN®.

Posvetio je svoj dugogodišnji naučnoistraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu.

Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Višedecenijski naučni rad na polju imunologije rezultirao je pronalaskom preparata TODOXIN®, koji je kroz svoju dugogodišnju primenu pokazao da je, kao dodatak ishrani zdravih i bolesnih, delotvoran u obnovi energetskog balansa i jačanju imunološkog sistema ljudskog organizma.

Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o štetnosti vakcina, o opasnostima koje prete opstanku čovečanstva, kako je Todor Jovanović držao predavanja i lečio poznate ljude širom sveta, kako možemo da izlečimo najteže bolesti i kako da se borimo za očuvanje našeg zdravlja, o raznim anegdotama iz njegovog bogatog životnog iskustva, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

(Agencije)

Share this post: