GENETSKA APOKALIPSA: BUDALE NAUČNICI U IME PROFITA SAKATE LJUDE I ŽIVOTINJE

 

Na novi projekt genetskog inženjeringa novozelandskih naučnika, koji su najavili proizvodnju mleka za bebe od genetski modifikovanih krava, oštro je reagovao Mike Adams, koji ih je nazvao „Franken-naučnicima“.


Svet genetskog inženjeringa je još više prešao u nadrealno s najavom da su „naučnici“ iz Novog Zelanda pokazali genetski modifikovanu mutiranu kloniranu kravu za koju kažu da proizvodi mleko s manje alergena koje bi pile bebe. Ovu vest su objavili BBC druge kuće.

Zastrašujuće, ovi Franken-naučnici su klonirali kravu i zatim izmenili embrion koristeći RNA interferenciju.

Nakon bremenitosti, mutantska GMO krava se otelila bez repa. Ali ovi naučnici kažu da to nije problem i da nedostatak repa ne može nikako biti u vezi s bilo čim što su oni uradili sa DNK-om od krave.

Ja ovo ne izmišljam. Ovo je ludilo nadrinauke u svetu u kojem danas živimo.
Mleko prvenstveno izaziva alergije zbog pasterizacije.
Ceo projekat je ludilo od samog početka jer je razlog zašto je većina ljudi alergična na mleko krave pasterizacija koja uništava enzime laktaze.

Sirovo mleko je mnogo lakše za varenje, ali, naravno, ono je skoro u potpunosti zabranjeno u Americi gde FDA (op.pr. Administracija za hranu i lekove) zajedno sa okrugomVenturai okrugom LA (op.pr.Los Angeles) u Kaliforniji izvodi oružane napade na centre za distribuciju sirovog mleka i šalju ljude u zatvor.

James Stewart, na primer, je i dan-danas u zatvoru zbog „zločina“ jer se bavio sirovim mlekom.
Sveže mleko se zabranjuje, a forsira se inferiorno, mrtvo, pasterizovano mleko koje izaziva alergije u ljudima koji ga piju. Korumpirani sistem prehrane u Americi će skoro sigurno rado prihvatiti mutirano genetski modifikovano mleko klonirane krave i proglasiti ga „sigurnim“ za bebe.


Nije bitno da genetski izmenjeno mleko koje proizvodi ova krava ima „dvostruko veću koncentraciju kazeina“, kao što izveštava The Guardian.

Da, osim toga, mleko koje proizvodi ova mutirana, klonirana, bez repa GMO krava, se proizvodi koristeći 100% veštačke hormone.
BBC kaže:
„Krava još nije bremenita i nije počela normalno proizvoditi mleko pa su naučnici koristili hormone da pokrenu proizvodnju mleka.“
Kako napraviti mutiranu GM kravu i reći svojim prijateljima da si lud naučnik.

Ova priča postaje još više uznemirujuća. Pogledajte kako je ova krava proizvedena.
The Guardian kaže:
Da bi napravili Daisy kravu, naučnici su uzeli ćeliju kravlje kože i genetski je modifikovali da proizvodi molekule koje blokiraju stvaranje BLG proteina.

Onda je jezgro ove ćelije ubačeno u kravlje jajašce iz kojeg je prethodno izvađeno vlastito jezgro.
Modifikovano jajašce je raslo u laboratoriju dok se nije stvorio blastocist, lopta od oko 100 ćelija, a zatim je prebačeno u matericu  krave.

Tehnika kloniranja nije efikasna. Od oko 100 blastocista koje su naučnici ugradili u krave, više od pola slučajeva bremenitosti nije uspelo u ranoj fazi i samo jedno tele, Daisy, se otelilo.
I čak je to tele bilo mutant, rođeno bez repa, što sve ovo čini strašnim primerom genetskog sakaćenja.

Zaustavimo genetsko sakaćenje životinja i ljudi

Ovi nečuveni eksperimenti na životinjama se s pravom zovu „genetsko sakaćenje“. Ove životinje se sakate. 99% od njih ugine pre nego što dođu na svet, a one koje nekako opstanu su mutanti.


Ovo istraživanje je opasno putovanje u stravu „neočekivanih posledica“. Kad samo pomislite…ovi Franken-naučnici žele da bebe piju ovo mleko. Sigurno je sjajno za bebe!

Zato da pojasnim: u Americi je protivzakonito musti kravu, prodavati to sveže mleko komšiji da bi njegova beba pila sveže mleko koje sadrži sve probavne enzime u prvobitnom stanju.

Ali savršeno je prihvatljivo u našem svetu da se prave mutirane klonirane genetski modifikovane krave da bi proizvodile hormonima pokrenuto, veštački napravljeno mleko koje će se masovno davati bebama?

Šta ovde nije u redu?

Ljudska vrsta može doživeti genetsko uništenje.
Ovo mora prestati, prijatelji. Ludi GMO naučnici deluju uveliko kršeći zakon Prirode.

Oni igraju genetski rulet sa Majkom Prirodom. Oni se u mraku igraju s opasnim igračkama, kao deca s nuklearnim bombama u kovčezima i sretna da pritisnu crveno dugme koje je privlačno, da bi videla šta će se dogoditi.

Naša moderna ljudska civilizacija nema niti etičku osnovu niti mudrost da razvija takve tehnologije.

Menjanje digitalnog koda radi izražavanja života nije nešto čime treba da se bavimo sa sirovom sebičnošću ili korporativnom  pohlepom, niti s divljim fantazijama naivnih naučnika koji se uživaju igrati na način „što ako“ eksperimentima sa svim preostalim životom na našoj planeti.

Ovi eksperimenti na životinjama – i usevima – su više od gluposti.
Oni su zlo…čak ludilo. Samo zato što znamo promeniti DNK ne znači da posedujemo mudrost da shvatimo posledice toga.
Ali u utrci za sledećom biološkom profit mašinom – krava, usev ili čak lek – oprez je bačen kroz prozor i zamenjen s čistom bezumnom pohlepom.

 

Sa GM usevima, GM pšenicom koja menja funkciju ljudske jetre, GM kukuruzom koji izaziva rak, GM kravama i GM semenom koje se nemarno razbacuje, mi reskiramo genetsku katastrofu koja bi mogla uništiti ljudsku vrstu u svemirskom treptaju oka.

Niko ne zna šta se događa kada se genetski modifikovane himera životinje puste da se kreću zemljom.

Niko ne zna koje su dugotrajne posledice genetskog zagađivanja.

Niko ne zna dugotrajne posledice po ljude koji jedu GM useve!
To je veliki, zlobni, umišljeni genetski eksperiment koji se izvodi na svima nama: našim telima, našoj deci, našem zemljištu, našim životinjama, našim usevima i našoj planeti.

GM „naučnici“ dovode u opasnost SVE. I to rade slepo, dok sakate životinje i to nazivaju „napretkom“. 
To je odvratno. To je gadno. Ja se molim u ime ljudske vrste da se svim mogućim sredstvima zaustave sve aktivnosti genetskog inženjeringa na našoj planeti. 

Lebdimo u svemiru, moji prijatelji, na plavoj lopti od vode na kojoj žive budale koje sebe zovu „naučnicima“.
Oni sve dovode u opasnost. A ne postoji rezervni plan. 

Autor: Mike Adams

Share this post: