INDUSTRIJA SMRTI: SAVREMENA MEDICINA POSLUJE UZ PRETNJU I TEROR

 

Farmaceutska industrija ide na to da osujeti svaki slobodan ljudski izbor.

Ovih meseci, u Americi, javnost je bila svedok rasplamsane diskusije po novinama i internet medijima.

Mnogi žitelji SAD-a, insistirali su da se 13-godišnji Danijel Hauzer, mora lečiti hemoterapijom da bi „spasio svoj život“, kao i to, da svako ko odbija da se leči na taj način postaje zločinac, koji zaslužuje hapšenje i zatvor.

Ono, što najviše iznenađuje je reakcija ljudi, i insistiranje na prinudnoj, odnosno nasilnoj hemoterapiji Danijela Hauzera. Ljudi, ne samo da veruju da država polaže sva prava na život i izbor života dece, nego, i da postoji samo jedan način lečenja raka.

Takvo ljudsko razmišljanje i čini da farmaceutske kompanije danas poseduju skoro sav novac na ovom svetu, a time i moć kontrole nad ljudskim životima.

Arogancija i neznanje ljudskog uma su zapanjujući.

Zapadni lekari su čak, jedno vreme, verovali da je teški metal-živa, lek. Konstantno su koristili živu za lečenje stotina različitih bolesti i stanja, nesvesni činjenice, da su oni zapravo trovali ljude. Ili su možda, i bili svesni…

Da li možete da zamislite, da vlast može da hapsi roditelje koji odbijaju da svoje dete tretiraju živom?

 

Da li možete da zamislite, da bi vlast mogla oterati neke roditelje na robiju, koji odbijaju uzeti taj tkzv. „živin lek“?

Danas, izgleda, postaje opasno reći „ne“ hemoterapiji.

Živa se i dalje, kroz lekove upotrebljava u hemoterapiji.

Ljudi koji uzimaju živu, počinju da se osećaju jako loše. Njihova kosa opada. Drastično gube apetit i telesnu težinu. Većina, jednostavno umire od prevelike toksičnosti.

Ovo su sve nuspojave koje proizvodi hemoterapija.

Neverovatno, ali danas lekari objašnjavaju takve nuspojave tvrdeći da su ti efekti deo „procesa ozdravljenja“, ohrabrujući pacijente da pronađu snagu i da kenu sa tim u borbu protiv raka.

Da li roditelji imaju pravo da štite svoju decu od otrova? Ovo pitanje, u normalnim društvima ne bi trebalo ni postavljati.

Danas, majka 13-godišnjeg Danijela Hauzera je u bekstvu, jer nije želela da prihvati sudsku odluku Minesote, koji je naredio lečenje njenog deteta hemoterapiom.

Ona je sada krivično gonjena, jer nije želela da svoje dete svesno truje „živinim lekom“, i verovatno će biti uhapšena i zatvorena.

 

Ali, šta je ta žena mogla drugo da uradi nego da pobegne. Ona radi ono što bi svaki razuman roditelj uradio, štiteći svoje dete od otrova sveta, i ustaje protiv tirana moderne medicine, farmaceutske industrije.

To je industrija smrti, koja pravi ogroman profit na što više bolesnih ili umrlih.

Interensantno je takođe i to, da je konvencionalna medicina potpuno uverena da su hemikalije jedino rešenje za bilo kakvu bolest, arogantno se ponašajući prema onima koji traže druge lekovite modalitete, smatrajući čak, da se takvi trebaju i uhapsiti (što se, svojevremeno dogodilo i u Srbiji, sa Dr. Nenadom Rosom- doktorom naturopatske medicine, jer je pričao sve ono što farmaceutska mafija nije želela da čuje).

Odluka suda Minesote, skoro da se može poistovetiti sa pretnjom vatrenim oružjem.

Na primer, ukoliko neki ludak-provalnik uđe u vašu kuću naoružan špricem sa otrovnim hemikalijama, želeći da ih ubrizga u vašeg sina ili ćerku, vi, da ste Amerikanac, imali bi ste pravo, po američkim zakonima, da pucate u tu osobu, pre nego što ona naškodi vašoj deci.

Svaki građanin koji je izložen takvom vidu pritiska ili ugnjetavanja, ima svako pravo, po američkom ustavu, da brani svoje članove porodice uz upotrebu smrtonosne sile, protiv takvih uljeza.

To, što takođe postoje uljezi koji su na državnom platnom spisku, ne čini ih ništa manjim uljezima u svojim namerama, od onog predhodno navedenog.

 

Na primer, ako se pojavite kod auto prodavca želeći da kupite auto, a on vam uperi pištolj u lice i kaže… „ Ne, vi ćete kupiti kombi, ili vas šaljem u zatvor!“, verovatno da bi ste pomislili da je čovek lud, zar ne..? Ili, ako odete do turističke agencije jer želite da odvedete svoju porodicu na letovanje, a službenik vam za uzvrat nabije Kolt 45 u lice i kaže… „Vi ćete na Aljasku!“

Danas, savremena medicina posluje upravo tako, uz pretnje i teror. Ona vam, u suštini, ne ostavlja mnogo izbora, ili ćete ići na hemoterapiju ili gubite decu. To se upravo dešava porodici Hauzer.

Farmaceutska industrija ide na to da osujeti svaki slobodan ljudski izbor.

Ovo što se dešava, ustvari, nikakve veze nema sa zdravljem 13-godišnjeg Danijela. Ima veze sa monopolom farmaceutske industrije, budeći strah u glavama roditelja, i nastavljajući tradiciju otvorene prodaje otrova za svoje pacijente, nazivajući to „tretmanom“.

Savremena medicina, na ovaj način radi u zaveri sa beskrupuloznom vladom i farmaceutskom industrijom, pretvarajući ljude u medicinske robove, oduzimajući im izbor, slobodu i na kraju život.

 

autor: Milutin Protić za Vestinet.rs
 
 

Share this post: