ISUS JE ZNAO DA ĆE PASTI NOĆ NA SLOBODU GOVORA I DELOVANJA U POSLEDNJIM DANIMA SVETA

 

Gradi se hram matriksa. Tu nema mesta za Bibliju i proroke, već za servere, obaveštajne kompjuterske stručnjake i naoružane stražare. Umesto da slušaju božje reči sa neba, oni će tu tajno snimati, čuvati i analizirati sve reči i slike koje prođu kroz telekomunikacione mreže sveta.

Za najveći špijunski centar u Americi, za nadgledanje slobode kretanja, vlada troši dve milijarde dolara. Samo struja koja se tu potroši može da snabdeva grad od 200.000 ljudi.

Svrha centra koji ima ime NSA Spy Center je da kontroliše sajber neprijatelje.

Ali ono što se javno ne govori to je da će centar znati sve o nama ma gde bili.

U njihove čeljusti će ući svaki telefonski poziv ka Vama ili od Vas, svaki email, svaki tekst na internetu, svako slovo na Fejsbuku ili Tviteru.

Najmodernija tehnologija o kojoj i ne sanjate da postoji biće upotrebljena da napravi Vaš profil.

Ako niste za Novi svetski poredak, oni će to znati.

Osim američke vlade i svih kompanija koje za nju rade, pravo prisluškivanja i nadgledanja ne samo u Americi nego i van nje posle napada 9/11 dobile su i izraelske kompanije koje rade za tajne službe.

One imaju pravo nadgledanja, dekodiranja i čitanja svake telekomunikacione poruke i podataka u zapadnom svetu.

CISPA zakon će dodatno dati prava kontrole privatnosti. To se ne odnosi samo na Ameriku. Ako oni kontrolišu ceo internet znaće sve i o Vama zar ne?

Vlada je posle 9/11 radila na ukljanjanju svih prepreka za kontrolu uma građana. Najveće kompanije na svetu poput Gugla naprimer moraju da prate vaše ponašanje i kretanje i da to dostavljaju na nadležna mesta.

Naše najdublje privatne komunikacije idu na analizu da se vidi postoji li tu neki elemenat pretnje.

Sajber nadzor je toliko intenzivan da rendgen aparati na aerodromu izgledaju kao igračke.

Globalistička Anti-Defamation liga željno išćekuje prihvatanje zakona i protokola CISPA. Oni očekuju da uz pomoć giganata Gugla i Fejsbuka dobiju apsolutnu kontrolu internet saobraćaja a samim tim i kontrolu sveta.

Duboko u pustinji Jute Nacionalna agencija za bezbednost gradi najveći špijunski centar na svetu. To je uvod u konačno definisanje stanja koje će obezbediti apsolutnu kontrolu celog sveta. Imaće kontrolu svih telefonskih poziva, kompletnog internet saobraćaja, e pošte, Gugl pretraga pa čak i svih uskladištenik podataka na internetu.

Naravno „Veliki brat“ će reći da je to sve za odbranu od terorista i neprijatelja čovečanstva.

Tom centru biće podređeni svi slični centri u celom svetu.

Unutra će biti najmoćniji računari koje je svet ikad video. Naravno, biće i onih računara koje svet još nije video i koje će videti tek za nekoliko godina i to na slikama. Ostalo će biti samo tajna.

On će imati još jednu svrhu a to je da će biti najveći centar u istoriji za dešifrovanje i razbijanje kodova.

Šta to u suštini znači za nas?

To na prvom mestu znači da bilo kakva komunikacija preko interneta naše Vlade ili bilo koje srpske tajne službe biće zabeleženo i dešifrovano u NSA Spy Center.

Takođe, svaka komunikacija na Skajpu odavno ide u postojeći centar a to isto i na višem nivou će biti i u NSA Spy Center.

Mi samo mislimo da je naša video konferencija nepropusna za nadgledanje ali je istina da smo i tu odavno pod prismotrom. Osim toga, nemojte misliti da ste zaštićeni jer govorite srpski. Dok govorite preko Skajpa moćan softver sve uzima i obrađuje i naravno prosleđuje. Osim Vaših reči program ispituje vaš izgled lica, oči, mimiku.

Znate li da je najmoćniji detektor laži onaj koji radi samo za specijalne slučajeve a bazira se na „govoru“ očiju, lica i glasa.

Ako mislite da Vi niste interesantni te da nemate šta da krijete, kako se inače može čuti, varate se jer bar će znati kakvo je javno mnjenje u svakoj zemlji, kako će se izbori završiti i koji će kandidat pobediti.

Šta mislite da li su znali ko će pobediti na poslednjim izborima, parlamentarnim i predsedničkim?

Ne mislite valjda da je jednoj takvoj mašineriji kao što je Evropska Unija moguć takav glup kiks da Van Rompej u 18 časova pošalje čestitke za pobedu Nikoliću?

To je bila navodna greška a onaj kome je bila upućena dobro je shvatio poruku.

Šta mislite, da li je milion Fejsbuk naloga u Srbiji dovoljan izborni uzorak?

Nadgledanje kompletne telekomunikacione mreže zapadnih zemalja, NSA Spy Center će nadgledati preko dve izraelske kompanije Verint i Narus koje opet imaju veze sa obaveštajnim službama Izraela.

Koliko ove kompanije imaju neprotokolarnu i nezvaničnu kontrolu u Srbiji nije poznato, ali obzirom da su sve telekomunikacione kompanije u Srbiji u rukama stranih vlasnika ništa nije nemoguće. Uostalom svi telefonski razgovori u Srbiji se snimaju i tačno lociraju mesto razgovora.

Postoji softver veoma moćan u Narusu koji nadgleda milijarde razgovora i sve sumnjivo automatski prosleđuje u NSA Spy Center. Program radi tako da kad samo jednom neki razgovor prosledi u NSA automatski sve sledeće razgovore tog korisnika prosleđuje. Dakle, ako ste taj nesretnik da vas je program označio kao sumnjivog do kraja života ste u „sistemu“ nadgledanja pa makar Vi pričali o tikvicama i ajvaru.

Primate izvode Vaše firme preko interneta? Ako Vam slučajno neki izvod nedostaje možete ga potražiti u NSA Spy Center

Da li je Isus znao šta će danas biti kada je rekao „da će pasti noć na slobodu govora i delovanja u poslednjim danima (Jovan 9:4)?

Jedan milion kvadratnih metara u objektima NSA Spy Center potvrđuje Hristova teška predviđanja.

autor: Ivan Novak za Vestinet.rs

 

Share this post: