IVAN (200 na sat) GAVRILOVIĆ ŠOKIRAO: Arkan me je ošišao!

 

foto by Alkom.rs

Popularni denser se na nagovor frizera ofarbao u šareno, a kad ga je Ražnatović ugledao, naredio mu je da promeni frizuru

Ivan Gavrilović, najpopularniji pevač devedesetih, otkrio je do sada nepoznate detalje o svom druženju s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Denser je ispričao da ga je komandant jednom prilikom naterao da se ošiša na ćelavo.

– Imao sam neki nastup tih ranih devedesetih i pre toga sam otišao kod frizera Dekija, koji je tada frizirao celu estradu.

On me je naložio da me ofarbam u neku neobičnu boju, obožavao je Boja Džordža, pa je hteo da ličim na njega, čak me je i našminkao – pričao je Ivan kroz smeh u emisiji „Vikend šou“.

Međutim, denser nije ni slutio da se na tom nastupu nalazi upravo Arkan, koji je, po pevačevim rečima, bio šokiran njegovim izgledom.

– Ulazim ja tamo i vidim komandanta kako sedi. Pozdravim se s njim, a on mi kaže: „Dođi ’vamo! Jesi li ti, bre, normalan?

Gde ćeš tako da nastupaš, kao derpe neki.

“ Majke mi, to mi je rekao. Onda je nastavio: „Ko te ošišao?“ Ja kažem: „Pa, Deki. On frizira i vašu ženu“ – otkrio je Gavrilović.

Po njegovim rečima, Ražnatović je odmah pozvao frizera Dekija, kome je očitao bukvicu.

– Rekao mu je: „Alo, šta si to uradio Ivanu? Vrati ga u normalu!“ Ja sam ujutro u osam sati morao da idem kod Dekija da me ošiša – priča pevač kroz smeh.

Anegdota s folkerom

DŽEJ ME IŠUTIRAO IZ AUTOBUSA!

Ivan je na nastupe devedesetih išao s kolegama iz grupe Fanki Dži, Dr Igijem, ali i folkerom Džejom Ramadanovskim.

– Imali smo turneju po Kosovu i Metohiji. Putovali smo autobusom, a tu je bio i Džej. Ja sam voleo da mašem ljudima iz busa kad se smestim, što je Džej primetio.

Prišao mi je i rekao: „Voliš da budeš u centru pažnje? Ajde dođi u prednji deo autobusa, da vidiš kakva devojka sedi tamo, hoće da te poljubi.“

Ja sam bukvalno potrčao tamo, i kada sam stigao, Džej je samo ispružio nogu i šutnuo me u dupe. Ispao sam iz autobusa i pocepao novu „versaće“ jaknu. Haos – rekao je Ivan smejući se.

Drugari

KAKVA BAKA!

Ivan Gavrilović i dalje se druži s još jednom dens ikonom devedesetih, Slađom Delibašić.

Bivša članica grupe Đogani fantastiko ima 48 godina i unuče, a izgleda bolje nego ranije.

– Da li je realno da ovako izgleda jedna baka? Žena bez premca u svemu. Duši, lepoti, drugarstvu – napisao je Ivan na Instagramu pored fotke sa Slađom.

(Kurir / Jelena Stuparušić)

Share this post: