Izjava poznatog glumca o okupiranju Crne Gore od strane Srba neće doneti ništa dobro – VIDEO

glumac

Foto: Kurir.rs

Serija „Božićni ustanak“, u produkciji Javnog servisa Crne Gore i režiji Željka Sošića, izazvala je izuzetnu pažnju javnosti zbog kontroverzne tematike i prati je nedvosmislena osuda javnosti zbog krivotvorenja istorijskih činjenica

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta, Mladen Nelević, nedavno je iskazao stav da su Srbi okupirali Crnu Goru 1918. godine.

– Veoma sam zadovoljan i ponosan onim što sam uradio. Igram čoveka koji čuva vlast u Crnoj Gori u vreme nekih političkih zbivanja kada je kralj Nikola otišao u Francusku. E sad, tu se dešavaju neke stvari – dolazi opet okupacija Crne Gore od naše istočne braće, kako bi rekao kralj Nikola, gde se ljudi ne snalaze šta i kako treba da reaguju – objašnjava Nelević u zvaničnom snimku o seriji “Božićni ustanak”, dodajući da u Crnu Goru tada dolazi 3.000 hiljade srpskih vojnika, dopremaju se topovi, a lik kojeg Nelević tumači treba da se od toga brani.

Serija „Božićni ustanak“, u produkciji Javnog servisa Crne Gore i režiji Željka Sošića, izazvala je izuzetnu pažnju javnosti zbog kontroverzne tematike i prati je nedvosmislena osuda javnosti zbog krivotvorenja istorijskih činjenica.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Share this post: